• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

21:00

Skandalozno izdanje na crvenom tepihu! Nekada je bila dečja zvezda, a danas ne liči na sebe (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Skandalozno izdanje na crvenom tepihu! Nekada je bila dečja zvezda, a danas ne liči na sebe (FOTO)

Podeli vest

Glumica i muzičarka Tejlor Momsen (31) pojavila se na Nedelji mode u Njujorku u skandaloznom izdanju - sevali su isklesani trbušnjaci i grudi na kojima je samo pokrila bradavice.

Tejlor Momsen, bivša dečja zvezda,  prisustvovala je modnoj reviji "Kid Super Funny Business Comedy" održanoj u na Nedelji mode u Njujorku.

Za ovaj događaj odabrala je ekstravagantnu modnu kombinaciju i pokazala previše na crvenom tepihu.

Ona se, naime, pojavila u crnom odelu sa sviim prugama. Nosila je klasične pantalone i sako, a ispod njih nije imala ništa. Osim selotejpa preko bradavica.

Na crvenom tepihu sevali su njeni isklesani trušnjaci i veoma oskudno prekrivene grudi.

Pantalone su bile opasane i okačene dovoljno nisko da se vidi nagoveštaj čak i donjeg veša.

Imala je moderne čizme sa platformom, a nekoliko ogrlica je padalo preko njenog golog tela. Dugu plavu kosu je pustila da ravno pada.

Tejlor je, inače, nekadašnja velika dečja zvezda.

Foto: profimedia

 

 

Momsen je imala samo šest godina kada je dobila ulogu Sindi Lu u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić", gde je glumila uz legendarnog komičara Džima Kerija.

Takođe je glumila i u filmovima "Škola za špijune", "Underdog" i "Deca špijuni 2". A od 2007. do 2012. igrala je Dženi Hamfri u popularnoj seriji "Tračara".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35