• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2024

15:00

Veću zadnjicu od njene skoro niste videli! Kad ona prođe svi padaju u trans (FOTO)

printskrin Instagram

Moda i lepota

Veću zadnjicu od njene skoro niste videli! Kad ona prođe svi padaju u trans (FOTO)

Podeli vest

Karina je poznata influenserka koja se zalaže za to da svi prihvatimo svoju pravu prirodu tela. Najzanimljivije od svega toga je što se ona stidela svoje ogromne zadnjice i celulita, a upravo to je proslavilo.

Karina Irbi, preduzetnica iz Brizbejna i stručnjak za kupaće kostime, otvoreno je govorila o strahu da bi njen celulit mogao da joj uništi šanse za ljubav.

Ipak, danas je njen partner zaljubljen u svaki deo njenog tela!

Naime, ona je pokrenula sopstveni brend bikinija zato što je bila frustrirana što se u reklamama ne prikazuje realna slika tela

Karina je priznala da je sve to ipak uticalo na nju i da je mislila da njen celulit nikada neće privući  dečka za nju.

- Znaš šta je smešno? Nekada sam mislila da zbog celulita nikada neću imati momka, a kamoli muža. Ljudi bi me gledali s visine“, napisala je Karina. „Nisam verovala da ću ikada biti dovoljno samouverena da uspem u životu. Nikada ne bih putovala na tropska mesta. Nikada ne bih mogla da budem polugola u javnosti. Nema šanse da bih stvorila sopstveni brend bikinija, a kamoli nosila te kostime - podelila je Karina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

 

Smešno je to što su sve te stvari postale stvarnost kada sam prestala da marim šta drugi misle i počela da se fokusiram na ono što mene čini srećnom - dodala je. 

Na kraju, naglasila je važnu istinu - uglavnom smo mi sami ti koji se opterećujemo svojim nesavršenostima. Savetovala je ljude da ne dozvole da ih prirodne karakteristike, poput celulita, spreče da žive punim plućima.

Od njenih oblina zastaje dah 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

 

Karinin post je očigledno pogodio mnoge, prikupivši više od 26.000 lajkova. Njeni pratioci su istakli važnost prihvatanja sopstvenog tela i pohvalili njen pozitivan stav prema životu.

- Većina momaka, uključujući mene, voli tvoj tip tela. To je savršena ženska figura. Nemam pojma o čemu pričaš -10/10 - komentarisao je jedan. 
Pomogla si mi da se osećam mnogo bolje u svojoj koži. Nikada nisam bila ovoliko puna samopouzdanja . Hvala ti, Karina - bili su samo neki od komentara. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Pokret socijalista o MI 6: Ambasador ili agent
Politika

Pokret socijalista o MI 6: Ambasador ili agent

Pokret socijalista oglasio se povodom objave ambasadora Velike Britanije u Srbiji Edvarda Fergusona u kojoj je izrazio razočaranje jer ga redakcija lista "Politika" nije kontaktirala kako bi se izjasnio o tekstu MI6 protiv Vulina u kome se navodi da britanska obaveštajna služba radi protiv potpredsednika Vlade Srbije.

18.09.2024

16:45

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija