• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

17.05.2019

10:24

(FOTO) POSAO IZ SNOVA! Najpoznatiji bar na Jamajki traži šankera!

Zanimljivosti

(FOTO) POSAO IZ SNOVA! Najpoznatiji bar na Jamajki traži šankera!

Podeli vest

Svakog dana različite kompanije nude "posao iz snova" na tropskim lokacijama radi sopstvene promocije, ali Floyd's Pelican Bar na Jamajki konkurs raspisuje iz drugog razloga. Reč je o baru na vodi kojem je moguće pristupiti samo čamcem, a jedan od srećnih kandidata će dobiti priliku da radi "u jednom od najčešće fotografisanih barova na svetu"

Oglas je objavila američka turistička kompanija Virgin Holidays, i navela da vlasnik pomenutog bara Flojd Forbs želi konačno da napravi pauzu nakon 18 godina iza šanka i da mu je iz tog razloga potreban neko ko će ga zameniti ovog leta, prenosi Klix.ba. 

Ipak, posao nije stalni, traje samo sedam dana, nakon čega se odabrani kandidat mora vratiti nazad, u svoju realnost. 

(VIDEO) OVAKO IZGLEDA SERIJA 'CRVENI MESEC'! Željko Mitrović objavio PRVI VIDEO največeg Pinkovog projekta!



Na našu žalost, pravo prijave imaju samo Britanci, i to oni koji imaju iskustvo rada u baru ili pabu, koji znaju da naprave dobru atmosferu, vešti su a odaberu muziku i slično. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Michael (@__.michl.__) дана 7. Мај 2019. у 7:16 PDT

 


Bar je udaljen od kopna nešto manje od dva kilometra, a otvoren je 2001. godine. Tri godine kasnije je uništen tokom uragana Ivan, ali je potom ponovo izgrađen. Njegova popularnost je rasla, pa Forbs nije imao vremena za odmor. Ove godine će dobiti privremenu zamenu kako bi napravio predah. 

 

 

 

(VIDEO) BIZARNO! Metalni zec na naduvavanje prodat za 90 miliona dolara



Kandidat koji bude primljen dobiće povratnu kartu za Jamajku, sedmodnevni smeštaj i džeparac od 1.150 dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17