• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.06.2022

08:34

ZAGRLILE SE, PA ZAPEVALE! Jelena Đoković podelila binu sa našom GLUMICOM - Za mene je ona HEROINA! (FOTO)

e-stock

Zanimljivosti

ZAGRLILE SE, PA ZAPEVALE! Jelena Đoković podelila binu sa našom GLUMICOM - Za mene je ona HEROINA! (FOTO)

Podeli vest

Na humanitarnom koncertu namenjenom deci rudara nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji, gostovala je i glumica Jelena Gavrilović

Udruženje dramskih umetnika Srbije organizovalo je humanitarnu predstavu "Brod plovi za decu rudara", kako bi se prikupila određena sredstava za decu rudara, nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji.

Mnoge javne ličnosti su prisustvovale ovom događaju, a veliku pažnju je privukla i supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, koja se pojavila u veoma zanimljivoj odevnoj kombinaciji (pogledajte na linku OVDE).

Pored Đokovićke, još jedna Jelena je ulepšala ovo veče, a radi se o glumici Jeleni Gavrilović.

Njih dve su u jednom trenutku čak i delile binu, pa su se zagrlile i zapevale, što je Gavrilovićka objavila i na svom Instagramu:

- Divno veče sa prijateljima! Hvala svima koji su izdvojili novac i kupili karte... Ovo je jedno od onih večeri kada ti je srce puno... Godinama plovi ovaj brod... čast je biti deo njegove posade - napisala je glumica, dok je Đokovićka na svom storiju postavila sledeće:

- Jelena, žena premoćnog glasa, koja svoj glas daje deci. Za mene heroina.

Evo i kako su izgledale:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17