• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

31.07.2022

12:43

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM U LUDOM NOĆNOM PROVODU! Procurili snimci kako su se zabavljali pre braka! (VIDEO)

Zanimljivosti

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM U LUDOM NOĆNOM PROVODU! Procurili snimci kako su se zabavljali pre braka! (VIDEO)

Podeli vest

Kraljevski par, Kejt Midlton i princ Vilijam su danas zreli i odgovorni predstavnici svoje porodice, ali su ipak uživali u mladosti, što pokazuju i mnogi snimci

Kejt Midlton i princ Vilijam su se upoznali 2002. godine, dok su bili studenti na Unverzitetu "St. Andrews", u Škotskoj. Na kratko su se razišli 2007. godine, ali bi se reklo da je to samo dodatno učvrstilo njihovu vezu, pa su se verili 2010., a venčali, godinu dana kasnije.

- Kad sam prvi put upoznao Kejt, znao sam da postoji nešto vrlo posebno u vezi s njom, a onda sam znao da možda postoji nešto što želim tamo istražiti, ali na kraju smo bili prijatelji neko vreme. Bio je to dobar temelj. Sada iskreno verujem da je međusobno prijateljstvo ogromna prednost -  rekao je princ Vilijam u jednom intervjuu, nakon veridbe.

Na Internetu se pojavio snimak sa kompilacijom njihovih slika iz noćnih provoda, gde su uživali sa prijateljima.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam

Iako su mnogi mislili da su oboje imali striktno odrastanje, snimci ipak pokazuju da je par imao određenu dozu slobode, koju su i te kako koristili.

Na većini slika deluje i kao da su pripriti, ali su komentari i više nego pozitivni:

- Kako je tako fotogenična! Ovo su najgrublje njene slike koje postoje, a ona i dalje izgleda kao boginja koja se vrti! - napisao je jedan obožavatelj, a drugi je dodao da Kejt uopšte nije ostarila.

- Mislio sam da se nikada nisu zabavljali - komentariso je iznenađeni korisnik TikTok-a.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija