• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2024

16:18

Nostradamus u proročanstvu predvideo ko će biti kralj umesto Čarlsa - Ovo niko nije očekivao, svet u šoku

Shutterstock/Reuters/Profimedia

Zanimljivosti

Nostradamus u proročanstvu predvideo ko će biti kralj umesto Čarlsa - Ovo niko nije očekivao, svet u šoku

Podeli vest

Iako bi po pravilu kralja Čarlsa trebalo da nasledi princ Vilijam, Nostradamusovo proročanstvo govori drugačije.

Nakon što se saznalo da je kralju Čarlsu dijagnostikovan kancer, britanski dvor je potresao novi skandal, zbog bolesti Kejt Midlton, a tačnije njenog nepojavljivanja u javnosti već duže vreme. 

Teorije zavere o ovom slučaju su se samo nizale, a nije ih utišao ni snimak koji se nedavno pojavio, a na kojem su navodno Kejt i princ Vilijam, koji su usnimljeni dok su se vraćali iz kupovine.

Pored svega ovoga, u fokus je na društvenim mrežama isplivalo i Nostradamusovo proročanstvo za 2024. godinu, u kojem se pominje ko će biti novi kralj Britanije.

Kako to po pravilu ide, naslednik bi trebalo da bude njegov stariji sin, princ Vilijam, međutim, proročanstvo navodi drugačiji ishod.

Odlomak glasi:

- Kralj Ostrva proteran silom… zamenjen onim koji neće imati nikakav znak kralja.

Kako navodi economictimes.com, tumačenja ove rečenice vode ka princu Hariju.

Princ Hari će prema ovom tumačenju preuzeti presto, jer je on taj koji nema znak kralja, tj. on je faktički odstranjen iz porodice i sada je daleko, u Americi, piše NYPost.

Mnogi za ovo proročanstvo vide dokaz u Harijevoj nedavnoj poseti kralju. Kada je saznao da je bolestan, seo je na dugačak let, kako bi ga video na samo 45 minuta, pa se odmah vratio nazad.

Jedni smatraju da su se njih dvojica baš tada i dogovorili nešto važno, dok su drugi skeptični da li je Vilijam uopšte i posetio oca. 

Nostradamus je navodno imao posebnu sposobnost da predvidi sudbinu kraljevske porodice, jer je u njegovim spisima navodno zabeleženo i da će kraljica Elizabeta II preminuti u 96. godini, što se i desilo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija