• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

13:13

ELTON DŽON PROGOVORIO O MAJKLU DŽEKSONU: Bio je mentalno bolestan, ko zna sa kakvim lekovima su ga punili

Zanimljivosti

ELTON DŽON PROGOVORIO O MAJKLU DŽEKSONU: Bio je mentalno bolestan, ko zna sa kakvim lekovima su ga punili

Podeli vest

Muzičar Elton Džon (75) progovorio je u svojim memoarima "Me: Elton John" o kralju popa, pokojnom Majklu Džeksonu gde ga je nazvao mentalno bolesnom, uznemirujućom osobom

Autobiografija Eltona Džona nosi naziv "Me: Elton John" i otkriva šokantne detalje iz druženja sa pokojnom zvezdom.

Elton Džon je istakao kako je Džekson bio vrlo sladak dok je bio "samo dečja zvezda", te da nije bilo naznaka lošeg ponašanja, ali je zatim prepričao kako se prekretnica u njegovom životu znatno osetila.

- U nekom trenutku odrastanja počeo je da se izdvaja od sveta i od stvarnosti na način na koji je to radio Elvis Prisli - tvrdi Elton Džon.

 

 

On dalje tvrdi da je primetio nešto pogrešno u Džeksonovom ponašanju i počeo da nagađa da su na to možda uticali lekovi na recept.

- Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lekovima na recept punili - stoji u memoarima.

- Svaki put kad sam ga video u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce - istakao je Elton Džon, te dodao da ne misli to na bezbrižan način, već da je bio "istinski psihički bolestan i uznemirujuća osoba".

Foto: APfoto

Majkl Džekson

Džekson je bio poznat po svojim neobičnim bliskim prijateljstvima s brojnom decom dok je već bio odrastao, a najpoznatiji mlađani prijatelj bio mu je tadašnji dečji glumac Makoli Kalkin, poznat po ulozi u serijalu "Sam u kući".

- Činilo se da uopšte nije mogao da se nosi s društvom odraslih - opisao je Elton Džon.

U memoarima su otkriveni razni drugi detalji, među kojima su organizovanje večere na kojoj su se Silvester Stalone i Ričard Gir skoro posvađali oko princeze Dajane, druženje s kraljicom, njegovu svađu s Tinom Tarner i njegov težak odnos s majkom.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17