• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.10.2022

14:36

OTIŠLA JE PO DETE U VRTIĆ I UBRZO PRIMILA POLICIJSKI POZIV! Umešala se i SOCIJALNA SLUŽBA, a evo šta se dogodilo! (VIDEO)

Zanimljivosti

OTIŠLA JE PO DETE U VRTIĆ I UBRZO PRIMILA POLICIJSKI POZIV! Umešala se i SOCIJALNA SLUŽBA, a evo šta se dogodilo! (VIDEO)

Podeli vest

Brijana Dankin je želela da učini svojoj prijateljici uslugu i preuzme njeno dete iz vrtića, koje nikada ranije nije videla. Međutim, kući je otišla sa pogrešnim detetom

 

@briannadunkinfunk

Spoiler alert: That time I very much by accident kidnapped a kid and thought I was going to prison. ♬ original sound - TheQuiteFranklyShow

 

Možda ste nekada i čuli ovakve priče, ali uvek mislite da tako nešto ne može vama da se dogodi. Upravo to je mislila i Brijana Dankin, koja je, želeći da učini drugarici uslugu, preuzela pogrešno dete iz vrtića i čak ga dovela kući.

Brijana je na društvenoj mreži TikTok otkrila kako se sve izdešavalo:

Ona je otišla u vrtić, gde im je dala svoje ime i ime deteta, koje su čak dva puta proverili. Nakon provere, predali su joj dete i onda je vozila 20-ak minuta do kuće. Kada je počela da priprema užinu za decu, starije dete je izašlo iz sobe i reklo da ne zna ko je to.

Brijana je odmah uzela mobilni i videla poruku od mame, koja je napisala da je uzela pogrešno dete iz vrtića. 

Nakon toga je devojka primila poziv i od policije, pojedini zaposleni su bili otpušteni, a takođe je dala izjavu i centru za socijalnu pomoć.

 

@briannadunkinfunk

How I accidentally kidnapped a kid Part 2 ♬ original sound - Brianna Dunkin-Funk

 

Brijana je takođe istakla da ju je pogrešno dete, kada je izašlo iz sobe, nazvalo mama i trčalo joj u susret. 

Oba deteta zapravo imaju jedinstvena imena, ali su se nalazila u različitim sobama, pa je tako došlo do zabune. 

Naravno, ubrzo su počeli i komentari da se nižu:

- To je 100 posto krivica obdaništa! Imam toliko pitanja!

- Apsolutno je u obdaništu problem. Ako neko koga ne prepoznajemo pokupi dete, moramo da proverimo njegovu vozačku dozvolu i da se uverimo da je njegovo ime na listi odobrenih - napisao je drugi korisnik.

- Želim da znam zašto se klinac samo složio sa tim i nije to dovodio u pitanje, čak je ušao u pogrešnu kuću - rekao je treći.

Šta vi mislite o ovome, da li bi moglo vama da se desi?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17