• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2023

07:02

MAJA JE KUPILA JAKNU, A ONDA SE ŠOKIRALA KADA JE U DŽEPU PRONAŠLA OVO! Nije mogla da veruje svojim očima (VIDEO)

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

MAJA JE KUPILA JAKNU, A ONDA SE ŠOKIRALA KADA JE U DŽEPU PRONAŠLA OVO! Nije mogla da veruje svojim očima (VIDEO)

Podeli vest

Tiktokerka Maja Somer otkrila je svojim pratiocima da je kupila jaknu u prodavnici polovne garderobe, a onda se iznenadila kada je u džepu pronašla ljubavna pisma.

 - Još uvek ne mogu da verujem šta je u mojim rukama. Pronašla sam ovu kožnu jaknu u prodavnici polovne robe. Savršeno mi je pristajala pa sam je kupila i odnela kući -  rekla je.

Kad je stigla kući, pregledala je jaknu i otkrila kako je džep pun stvari. Posegnula je rukom i izvadila malu, staru beležnicu prepunu pisama.

Otkrila ljubavnu tajnu

 - Na prvoj stranici ovog malog dnevnika pisalo je: 'četvrtak, 11. novembar 1971 - ispričala je i zatim otkrila dirljivu ljubavnu tajnu.

 - Prošlo je sedam dana, a Dajana me nije nazvala niti mi pisala -  napisao je nepoznat čovek, koji je u sledećem zapisu ostavio tužnu poruku: "Danas bi bila naša deveta godišnjica i 10 godina otkako smo zajedno. Sam sam se napio."

Dok je prelistavala dnevnik jedne nesrećne ljubavi, u ranijim je zapisima otkrila detalje poslednjih dana koje je par proveo zajedno.

 - Dajana i ja smo vodili ljubav jutros. Odveo sam je na doručak, a zatim na posao. Nisam znao da će to biti poslednji put da je vidim - pisalo je.

 

@thinklessaboutmen This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak ♬ A Day in My Life - Soft boy

 

Slomljeno srce sahranjeno u jakni

 - Mogla sam da osetim slomljeno srce sahranjeno u ovoj jakni -  ispričala je Maja, a zatim otkrila kako je jakna sadržala mnoštvo neobičnih predmeta.

U jednom je džepu pronašla tri srebrna dolara iz 1921, a u drugom bočicu kanadskog viskija iz 1966. Na zadnjoj strani jakne otkrila je veliki džep u kojem je bio skriven rokovnik s istim zapisima kao iz beležnice, postavljenim u kalendar.

 - Prvi put u 10 godina nisam sa Dajanom u ovo doba godine - jedan je od tužnih zapisa, dok je onaj iz 1. januara 1972. sadržao samo jednu reč: "Zašto?"

 - Nadam se da nikad neću završiti ovu knjigu. Možda će se Dajana vratiti pre nego što je završim -  pisalo je.

Maja je u video-materijalu koji je pregledan 4,6 miliona puta otkrila kako ju je ovo neobično otkriće zaista dirnulo.

 - San mi je da saznam istoriju ovog odevnog predmeta. To je poput vremenske kapsule iz 1971. s tako dirljivim dnevničkim zapisima prethodnog vlasnika -  rekla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija