• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2024

21:00

Na tetovaže pukla više od 40.000 evra! Sada je otišla korak dalje, zbog ovog poteza je vređaju da je loša majka (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Zanimljivosti

Na tetovaže pukla više od 40.000 evra! Sada je otišla korak dalje, zbog ovog poteza je vređaju da je loša majka (VIDEO)

Podeli vest

Na telu Beki Holt malo ima mesta koja nisu pokrivena tetovažama. Gde god da se pojavi izaziva podeljena mišljenja.

Nema baš puno mesta na telu 36-godišnje Britanke Beki Holt koja nisu prekrivena tetovažama. A od nedavno se "slobodno" područje dodatno smanjilo, jer je ova manekenka odlučila tetovažama da prekrije i svoju zadnjicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

 

- Nakon ovoga ne može da se sedi - našalila se nakon tetoviranja zadnjice Beki, koja je dosad na tetovaže potrošila oko 40.000 evra.

Zovu je "najtetoviranijom Britankom"

Većina njenih tetovaža je šarena, neke su geometrijske, ima više natpisa po telu... Ali postoji jedno mesto koje zasad ne planira dodatno da "šara".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

 

- Trenutno nemam planove da prekrijem lice tetovažama. Gotova sam s tetovažama na glavi. Ali, zapravo, kad ostarim, i nestane drugih mesta po telu, možda dodam koju tetovažu na lice - kaže Beki za Daily Record.

Reakcije okoline

- Razumem da ovo nije za svakoga, ali ne razumem zašto bi neko bio neprijatan prema meni zbog mog izbora. Većina ljudi je pristojna dok razgovara sa mnom lice u lice. Ali online bude ružnih komentara. Vređali su me i govorili da će me se deca plašiti, da sam loša majka. Volela bi da su svi pristojni - rekla je Beki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

 

 

Zbog tetovaža na licu odbijali su da je puste u kafiće u Turskoj i SAD-u.

- Valjda su mislili da su moje tetovaže povezane s bandama - kaže za kraj Beki, koja je prvu tetovažu napravila sa 15 godina.

Danas ih ima više od 400.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija