• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

05.01.2023

11:03

ON JE UBIO BEBU SEKIROM! Otkriven identitet MONSTRUMA koji je napao BIVŠU ŽENU I DETE, POGINUO tokom BEGA OD POLICIJE!

Facebook

Balkan

ON JE UBIO BEBU SEKIROM! Otkriven identitet MONSTRUMA koji je napao BIVŠU ŽENU I DETE, POGINUO tokom BEGA OD POLICIJE!

Podeli vest

Sinoć je u Zagrebu, na Kozari putu, došlo do krvoprolića u kojem je 43-godišnji Goran Knežević sekirom napao bivšu ženu i jednoipogodišnje dete

Od posledica napada beba je preminula u jednoj zagrebačkoj bolnici, dok njena majka ima teške telesne povrede.

Knežević je nakon napada pobegao, a nedugo zatim je stradao u saobraćajnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici. Na njega je naleteo automobil i usmrtio ga na mestu. Kako Index saznaje, Goran Knežević je od pre poznat policiji zbog svog problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je i bio u zatvoru.

On je 2009. godine bio u peteročlanoj grupi koja je osumnjičena za pljačku dve pošte i pet automat-klubova, u kojima su zajedno uzeli milion kuna. Pljačke su izvršavali maskirani, a zaposlenima su pretili rečima, a u nekim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje koje su koristili nikad nisu pronađeni.

Knežević je državljanin BiH, čija je porodica došla u Hrvatsku Dubicu iz Žepča, gdje su dugo živeli. Otac mu je bio predsednik opštinskog ogranka Hrvatske Stranke Prava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija