• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

03.10.2020

09:16

KEBAB MAJSTOR UBIO ĆERKU JER SE VRATILA KUĆI PIJANA! Stravičan porodični zločin u Turskoj!

Vesti

KEBAB MAJSTOR UBIO ĆERKU JER SE VRATILA KUĆI PIJANA! Stravičan porodični zločin u Turskoj!

Podeli vest

Kebab majstor Hasan Uslu iz Kesana zadavio ćerku Didem (32) jer se pijana svađala sa roditeljima. Onda ju je iskasapio nožem i delove njenog tela danima bacao po šumi. Osuđen je na 24 godine robije

Turski kebab majstor Hasan Uslu iz grada Kesan na severozapadu zemlje osuđen je na 24 godine zatvora jer je 14. decembra ubio svoju ćerku, trbušnu plesačicu Didem (32), koja se tog dana vratila kući pijana. On ju je prvo zadavio u besu jer se tako pijana svađala sa roditeljima, nakon čega ju je iskasapio nožem za meso i delove njenog tela danima bacao po obližnjoj šumi.

Plaši se korone

Hasan je priznao zločin, ali se tokom suđenja nije pokajao. Tvrdio je da je ćerka sama kriva za to što ju je ubio! Na izricanju presude prošle nedelje čak je tražio da bude pušten kući. Naveo je da strahuje da će se u zatvoru zaraziti koronavirusom, koji bi mogao da bude smrtonosan za njega zbog toga što ima hronične bolesti. Sudija mu, naravno, to nije dozvolio.

Prema navodima iz sudskih papira, Hasan je ispričao da se tog 14. decembra Didem vratila kući pod dejstvom alkohola. Čim je došla, navodno je uvredila svoju majku Sati, a zatim je počela da se raspravlja i sa njim. Kad joj je naredio da se pristojno ponaša, Didem nije prestala da se svađa, zbog čega je Hasan, besan što ga nije poslušala, skočio na nju i udavio je rukama. Nakon toga, mesarskim nožem precizno je istranžirao telo svoje ćerke i spakovao ga u zamrzivač. Danima kasnije otac je jedan po jedan deo ćerkinog tela uvijao u novine i bacao po obližnjoj šumi.

Zločin je otkriven tek nakon što je jedan sakupljač šišarki 9. januara u šumi slučajno našao ljudsku ruku, isečenu do ramena i uvijenu u novine. Odmah je pozvao policiju, koja je pomoću otisaka prstiju sa ruke identifikovala žrtvu. Istražitelji su odmah uhapsili Hasana, a kasnije su uz pomoć pasa tragača uspeli da nađu i ostale delove tela nesrećne Didem.

Majka i sestra oslobođene

Didemina majka Sati Uslu uhapšena je zajedno sa suprugom Hasanom i optužena za prikrivanje zločina. Ona je, međutim, oslobođena jer je rekla da nije videla šta je njen suprug uradio, budući da je bila jako potresena zbog svađe sa ćerkom. Ispričala je da je posle svađe otišla u svoju sobu, gde se onesvestila.
Osim nje, privedena je i Didemina mlađa sestra Ozlem, ali je ona puštena odmah posle informativnog razgovora jer je rekla da je sve prespavala.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17