• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

17.11.2020

14:20

PUTIN NA SAMITI BRIKS-a: Ceo svet je porodica, ali svako stado ima CRNU OVCU! (VIDEO)

Vesti

PUTIN NA SAMITI BRIKS-a: Ceo svet je porodica, ali svako stado ima CRNU OVCU! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin složio se sa rečima indijskog premijera Narendre Modija da je ceo svet jedna porodica, ali je dodao da "svako stado ima crnu ovcu“

Predsednik Rusije Vladimir Putin složio se sa rečima indijskog premijera Narendre Modija da je ceo svet jedna porodica, ali je dodao da "svako stado ima crnu ovcu“.

- Rekli ste da je u indijskoj kulturi ceo svet jedna porodica. To je temeljna, osnovna stvar na koju bi svi trebalo da se ugledamo - rekao je Putin na samitu BRIKS-a, komentarišući Modijev govor.

Ruski predsednik je takođe ukazao na trenutne globalne pretnje koje je spomenuo i indijski premijer, između ostalih terorizam,koji je "najkritičniji problem današnjice“.

- S tim u vezi spomenuo bih rusku poslovicu: "Svako stado ima svoju crnu ovcu." Nažalost, postoje ljudi koji iskaču iz opšteg konteksta i koji pokušavaju da nametnu svoj dnevni red - istakao je ruski lider.

Prema rečima Putina, savremene globalne pretnje, među kojima je i pandemija virusa korona, "uvek treba da budu u našem fokusu".

- Prema mom mišljenju, ideja Indije da tokom svog predsedavanja BRIKS-om učini digitalnu medicinu jednim od ključnih elemenata, je izuzetno važan i zanimljiv pravac - rekao je ruski lider.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17