• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

06.09.2021

08:54

OGLASIO se Pokret otpora: DOLINA LAVOVA IPAK NIJE OSVOJENA! Borba protiv talibana se NASTAVLJA  dok NE POBEDI PRAVDA I SLOBODA!

Tanjug/AP

Vesti

OGLASIO se Pokret otpora: DOLINA LAVOVA IPAK NIJE OSVOJENA! Borba protiv talibana se NASTAVLJA dok NE POBEDI PRAVDA I SLOBODA!

Podeli vest

Pripadnici Pokreta otpor u avganistanskom Pandžširu negirali su saopštenje pokreta talibana da je provincija zauzeta i saopštili da nameravaju da nastave borbu

- Saopštenje talibana da je Pandžšir zauzet nije istinito. Snage Pokreta otpora su prisutne na svim strateškim pozicijama u celoj dolini kako bi nastavio borbu. Uveravamo narod Avganistana da će se borba protiv talibana i njihovih partnera nastaviti sve dok ne pobedi pravda i sloboda - navodi se u saopštenju Pokreta otpora na tviteru.

Portparol talibana Zabiula Mudžahid ranije danas saopštio da je provincija Pandžšir u potpunosti prešla pod kontrolu talibana. Mediji javljaju da je bivši potpredsednik zemlje i član Pokreta otpora Amrulah Saleh već napustio zemlju, dok Ahmad Masud za sada ostaje u Pandžširu.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LAKI

pre 2 godine

Празна прича цица маце. Видели су цица мацу, а представљају се као љавови!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija