• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji/Informer

07.11.2021

19:45

ŠOK OTKRIĆE! ŽIVOT NIJE NASTAO NA ZEMLJI, NEGO NA MARSU! Naučnici uzdrmali svet, Mars je ustvari "manja, starija Zemlja" koja je "sagorela" svoje prirodne resurse...

Vesti

ŠOK OTKRIĆE! ŽIVOT NIJE NASTAO NA ZEMLJI, NEGO NA MARSU! Naučnici uzdrmali svet, Mars je ustvari "manja, starija Zemlja" koja je "sagorela" svoje prirodne resurse...

Podeli vest

Neki naučnici veruju da je život, umesto na Zemlji, zapravo počeo na Marsu, a nadaju se da cěe na uzorcima materijala sa te planete pronacěi ostatke DNK koji bi potvrdili njihovu teoriju

Zagovornici panspermije, hipoteze da život postoji u celom univerzumu, kažu da je njihova teorija zasnovana na proučavanju dve planete - Zemlje i Marsa. Iako niko sa sigurnošcěu ne zna gde je i kako tačno počeo život, o teorijama se može raspravljati na osnovu onoga što do sada znamo o životu na Zemlji kroz fosilne i ugljenične zapise.

Istraživači tvrde da Mars i Zemlja, u poređenju sa drugim planetama našeg Sunčevog sistema, dele neke jedinstvene kvalitete - štaviše, Mars je, kažu, u mnogo čemu "manja, starija Zemlja" koja je prethodno "sagorevala" svoje prirodne resurse i elektromagnetno jezgro.

Kako piše "Popular Mechanics", naučnici proučavaju genomiku (oblast biologije sa fokusom na strukturu, funkciju, evoluciju, mapiranje i uređivanje genoma) kao način da se ekstrapolira poreklo života.

ZAHAROVA POKOPLA HRVATSKU, ALI I EU! Bride obrazi od šamarčine iz Moskve! KAKO ONI ZAMIŠLJAJU LJUDSKA PRAVA - Specijalci na granici tuku palicama migrante...

Redosled kojim su, na primer, formirane RNK i DNK, može se uporediti sa desetinama meteorita na Marsu za koje se zna da su tokom vremena pogodili Zemlju.

Pretpostavka je da zapravo postoji univerzalni zajednički predak, što znači da su sve ostale cěelije koje danas imamo na Zemlji nastale iz jedne cěelije. I da li bi poslednji univerzalni zajednički predak mogao biti iz genetskog materijala koji je došao upravo sa Marsa?

BRUTALNA PORUKA MOSKVE! Ne savetujemo američkim brodovima da slede britanski razarač, SVAKA PROVOKACIJA "BIĆE UGUŠENA U KORENU"!

Pretpostavka je da postoji univerzalni zajednički predak, što znači da su svi ostali koje danas imamo na Zemlji potekli iz jedne cěelije. I da li bi poslednji univerzalni zajednički predak mogao biti iz genetskog materijala koji je došao upravo sa Marsa?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Manojlo

pre 2 godine

Tacno tako da zivot na ova planeta dosao sa Marsa. Kupio sam knigu 1986 godine u knizaru na engleskom jeziku pod naslov " Return To Mars ", koji su autori Brian Crowley i Anthony Pollock u koji ima interesne stvari koji nisam znao dok nisam je procitao. Nije ovo reklama za knigu ali neznam dali jos i sada se prodaje. U knigu pise ovako citiram. " Kada se vratimo na Mars mi ustvari se vracamo kuci koju smo napustili prije 40.000 godina ".

Brutalan

pre 2 godine

To su didioti koji fantaziraju.NASA ih plaća da lupaju i izmišljaju gluposti .Stvaranje zemlje i živog sveta na zemlji je projekat, koji je kontrolisan i pokriven zaštitnim svodom koji niko ne može proći i zemlja je nepokretna u bilo kakvom kretanju , sa svom vodom na njoj koja na svoj svojoj površini jeste samo ravna i ta ravna površina vode definiše ravnu zemlju . Zbog toga se i kaže VODORAVNO .Ti svi ebeni stručnjaci ne vide zemlju na kojoj seru da je ravna ,a lupaju glupave teorije o mesecu i marsu.

Dragan Dubonjac

pre 2 godine

Boze zar je moguće da još postoje ljudi koji veruju da je zemlja ravna. Hahhahhah boze daj mu pameti kad mu nisi dao mozga!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija