• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2022

14:20

BAJDEN POTVRDIO: UBIJEN VOĐA ISIS!

Tanjug/AP

Vesti

BAJDEN POTVRDIO: UBIJEN VOĐA ISIS!

Podeli vest

Predsednik Sjedinjenih Američkih država Džo Bajden potvrdio je da je u Siriji ubijen lider Islamske države Abu Ibrahim al Hašimi Al Kuraši

Američke snage za specijalne operacije danas uspešno su sinoć izvele protivterorističku akciju na severozapadu Sirije, a Pentagon je saopštio da u napadu nije bilo američkih žrtava.

- Sinoć su po mom naređenju, američke vojne snage na severozapadu Sirije uspešno preduzele protivterorističku operaciju kako bi zaštitile američki narod i naše saveznike i učinile svet bezbednijim mestom. Zahvaljujući veštini i hrabrosti naših oružanih snaga, uklonili smo sa bojnog polja Abu Ibrahima al-Hašimija al-Kurajšija, vođu ISIS-a. Svi Amerikanci su se bezbedno vratili sa operacije. Izneću primedbe američkom narodu kasnije tokom dana. Neka Bog čuva naše trupe - navodi se u saopštenju predsednika Bajdena.

S druge strane, stanovnici severozapadnog sirijskog grada Atmea i pobunjenici koji se bore protiv sirijske vlade, tvrde da ima nekoliko civilnih žrtava u dvosatnoj operaciji, navodeći da je napad verovatno bio usmeren na džihadistu koji je navodno povezan sa Al Kaidom, prenosi agencija Rojters.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 2 godine

Predpostavljam da je armija ljudi isla na njega. Videcemo koliko cete biti sigurniji sada kada ste ih naterali na osvetu. Kod njih je uvek oko za oko.

Čarapan

pre 2 godine

Uaau Američki arijevski vojnici kojima je dozvoljeno da ubijaju širom zemljine kugle a nekima se zabnjuje raspored svoje vojske na svojoj teritoriji

SRBOLJUB RUSOLJUB

pre 2 godine

ŠTO JE BABI MILO TO JOJ SE I SNILO!!!

Ceca

pre 2 godine

Hajde ne talasajte! Ćovek se razneo bombom sam, ubivši i svoju porodicu!!!

deda Raša

pre 2 godine

A ljudska prava? Bez suđenja i prava na odbranu? Vama su ljudska prava samo izgovor da nekoga napadnete pa i moju Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17