• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug/Alo

04.02.2022

19:21

AMERI NAČISTO POBESNELI NA PUTINA, SVET IM SE SMEJE! Onda ŠOK OBRT "Molim vas za dobro našeg naroda, za dobro ruskog naroda... Nemojmo da počinjemo rat"!

Vesti

AMERI NAČISTO POBESNELI NA PUTINA, SVET IM SE SMEJE! Onda ŠOK OBRT "Molim vas za dobro našeg naroda, za dobro ruskog naroda... Nemojmo da počinjemo rat"!

Podeli vest

Vašington je odlučan da vodi ozbiljne razgovore sa Moskvom o kontroli naoružanja i smanjenju strateškog rizika

Ovo je u intervjuu za TASS izjavila zamenica američkog državnog sekretara za politička pitanja Viktorija Nuland.

"Ako želimo da se vratimo na stabilan i predvidljiv odnos, onda je prvi korak da predsedniku Vladimiru Putinu i Kremlju predstavimo sve oblasti podataka našeg odgovora na ruske bezbednosne predloge", rekla je ona.

Nulandova je ponovila da su SAD spremne na pregovore, pokazujući da se mnoga pitanja mogu rešiti diplomatskim putem.

"Ali molim vas, ni pod kojim uslovima, za dobro našeg naroda, za dobro ruskog naroda, ukrajinskog naroda, evropske bezbednosti, globalne bezbednosti, nemojmo da počinjemo rat", dodala je ona.

Ranije je Nuland rekla da će, ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, sankcije protiv nje biti jednake potpunoj izolaciji Moskve od globalnog finansijskog sistema. Ona je dodala da će usled restriktivnih mera biti blokiran suvereni dug Rusije, isključenje zemlje iz platnog sistema SVIFT, u kom slučaju će zemlja zapravo biti odsečena i izolovana od međunarodnog ekonomskog sistema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija