• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

13.02.2022

21:39

PENTAGON ZALEPIO ŠAMAR KIJEVU, AMERIČKI VOJNICI NEĆE RATOVATI U UKRAJINI! Ako je do sada i bilo dileme, sada je više nema...

Vesti

PENTAGON ZALEPIO ŠAMAR KIJEVU, AMERIČKI VOJNICI NEĆE RATOVATI U UKRAJINI! Ako je do sada i bilo dileme, sada je više nema...

Podeli vest

Američki vojnici neće ratovati u Ukrajini u slučaju „invazije" Rusije u tu državu, saopštio je televiziji MSNBC portparol Pentagona Džon Kirbi

Predsednik (Džozef Bajden) je jasno dao do znanje da američki vojnici neće ratovati u Ukrajini, naglasio je on.

Po rečima Kirbija, upotreba američkih snaga čak i za evakuaciju američkih građana iz zemlje "povećala bi rizik da dođe do pogrešne procene i povećala mogućnost sukoba ruskih i američkih snaga" što bi, po mišljenju portparola Pentagona, dovelo situaciju „na novi nivo".

On je istakao da konflikt oko Ukrajine još uvek može biti sprečen, ali je vremena sve manje. Američka administracija ne razmatra mogućnost uvođenja preventivnih sankcija protiv Rusije.

NEĆE PROĆI, SARAJEVO TO NIJE MOGLO DA DOBIJE RATOM, NEĆE NI SADA! Stranci im uzalud pomažu, Srbe neće slomiti, Hrvate možda, ali to je već...

U međuvremenu, nova partija američkog oružja stigla je u Ukrajinu.

- Jutros su u Kijev stigla dva aviona sa američkom pomoći za brzo reagovanje kako bi se ojačala odbrana Ukrajine. To je deo pomoći u vrednosti od 200 miliona dolara - municija - saopštila je američka ambasada na tviteru.

Ministar odbrane Ukrajine Aleksej Reznikov je napisao na fejsbuku da je iz SAD do sada dopremljeno 1.300 tona vojnog tereta.

(VIDEO) BRUTALNA ISTINA! NATO NE MOŽE DA RATUJE SA RUSIJOM I KIJEV TO ZNA! IMALI BI DESETINE HILJADA MRTVIH i za najmanju kampanju, ne bi to bilo kao u Avganistanu i Iraku...

Poslednjih nedelja na Zapadu za zavladala prava histerija oko pripreme "invazije" Rusije na Ukrajinu. Iako Moskva svakodnevno odbacuje bilo kakve namere te vrste, zapadni političari i mediji ne prestaju za optužbama na njen račun.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 2 godine

Bar su Ukrajincima dali do znanja: Mi kauboji iz Amerike RATOVACEMO do poslednje kapi krvi PRAVOSLVACA U Ukrajini !!!! dace Bog da Putin ODBRANI PRAVOSLAVLJE !!!!

Kozmo 07

pre 2 godine

Zasto ne zelite da vidite scenario CIE i Pentagona, jer povlacenje amera, engleza, OEBS /a.... iz Ukrajine je potez da ce Amerika prva napasti ukrajinske vojnike na granici sa Rusijom zestoko a za to ce ekspresno optuziti Rusiju. Kamere su vec u blzini stacioniranih ukrajinskih vojnika. Te povredjene, ranjene , unistenu tehniku.... kamere, pod direktivom CIA, ce plasirati u svet. Svet ce brze bolje bez razmisljanja optuziti Rusiju. Zapad ce samo nastaviti sa daljom i jos osionijom politikom prema Rusiji. Vratio sam se iz Ukrajine samo zbog toga. Ovaj scenario je pakleni plan CIE, Londona i Pentagona. Ukrajici cuvajte se Amerikanaca i Engleza oni ce vas razoriti da se nikad ne oporavite

Ceca

pre 2 godine

Potpuno si u pravu! Pa valjda mi to najbolje znamo (da pocnemo od Oluje i Bljeska pa sve do Racka). Zelenski je budala !!!

Zoran

pre 2 godine

Ukrainci, amerika vam neće dati bolji život, a uvaliće vas u blato.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija