• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

24.03.2022

13:45

NAPADNUTA BAJDENOVA KOLONA U BRISELU!

Reuters

Vesti

NAPADNUTA BAJDENOVA KOLONA U BRISELU!

Podeli vest

Policija u Briselu privela je jednog muškarca zbog sumnje da je izvršio napad na kolonu predsednika SAD Džoa Bajdena, uprkos rigogoznim merama obezbeđenja

Muškarac, koji je, kako se navod, bio u alkoholisanom stanju, bacio je flašu na kolonu vozila u pratnji predsednika SAD.

- Muškarac koji je bio u alkoholisanom stanju bacio je flašu na kolonu predsednika SAD Džozefa Bajdena. Uspeli smo da zaustavimo flašu pre udara - naveo je portparol policije.

Incident se dogodio jutros oko 9:40 časova.

Zbog posete američkog predsednika Džozefa Bajdena Briselu građani su upozoreni da će se primenjivati vanredne bezbednosne mere više od onih koje su uobičajne za samite lidera EU ili posete drugih svetskih zvanicnika, uključujući i najviše državnike Kine i Rusije.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Narod nije glup i pored ogromne propagande. Znaju ljudi da je rat u Ukraini njegovo maslo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija