• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2022

09:58

BUGARSKI GENERAL TVRDI: Zelenski uskoro potpisuje predaju!

Printskrin Youtube

Vesti

BUGARSKI GENERAL TVRDI: Zelenski uskoro potpisuje predaju!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uskoro će objaviti predaju zemlje, rekao je general Dimitar Šivikov u eteru Bugarskog nacionalnog radija, prenosi RIA

„Bliži se trenutak kada će predsednik Ukrajine objaviti predaju. Ne sumnjam da će Ruska Federacija i njen vojni kontingent pobediti u ovom sukobu“, rekao je Šivikov, bivši komandant 61. strjamske mehanizovane brigade, komandant bataljona tokom misije u Iraku, nacionalni komandant 18. bugarskog kontingenta u Avganistanu.

On je istakao da Bugarska ne bi trebalo da šalje oružje Ukrajini, jer bi takve akcije samo pojačale eskalaciju.

Šivikov je podsetio i da je cilj Rusije demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine, a ne njena okupacija ili uništavanje državnosti. Ukazao je, međutim, na „ekstremno rusofobnu politiku” ukrajinskih vlasti od 2004. godine. Prema njegovom mišljenju, Kijev je na takav kurs uputio „transatlantski igrač“.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marcco

pre 2 godine

Čovek razmišlja logično, ali Zemenski & Co. slušaju šta im Zapad kaže, bez obzira na cenu. Interes zapada je da ovo traje što duže, broj mrtvih i stepen razaranja nije bitan. Što više mrtvih, to je sigurnije da Ukrajincima i drugim slavenima neće pasti na pamet bilo kakva pan-slavenska unija, što veće razaranje, to jeftinije zapadne investicije.

Hermes

pre 2 godine

U jednom trenutku ukrajinskoj vojsci istočno od Dnjepra će nestati zaliha, pre svega nafte i ulja za tehniku. Pomoć pristiže sporije nego što se zalihe troše i ne dopire do udaljenih tačaka. Rasterećenje na jednom frontu osnažiće Ruse na ostalim frontovima i tu je kraj rata. Ko zna kako rat funkcioniše može da izračuna koliko dana rata može da podnese.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija