• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/agencije

18.06.2022

23:33 >> 14:22

Kadirov besan! Rusi pogodili gasni pogon u Izjumu, jačaju u Severodonjecku (FOTO, VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

Kadirov besan! Rusi pogodili gasni pogon u Izjumu, jačaju u Severodonjecku (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da Ukrajina više ne postoji u svojim nekadašnjim granicama. Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov upozorio na mogućnost direktnog vojnog sukoba sa Amerikom, Ukrajina od Kanade dobila zajam od 733 miliona dolara

23.30 - Putin ima još jedan adut, u pitanju je ruski džin "Rosatom"!

23.30 - Kadirov besan na lidere ODKB: Zašto ćutite?

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov optužio je lidere zemalja članica Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB) da nisu zauzeli stav u vezi dešavanjima u Ukrajini.

 

 

"Odekabešnici, zašto ćutite? Zašto ne pričate o komšijama? <...> Zašto nemate stav protiv Bandere, nacista i fašista koji su ubijali naše pretke? Borili smo se zajedno protiv Bandere. A sada, kao da se ništa nije dogodilo, plašeći se sankcija Amerike i Evrope, svi ćute“, rekao je on u video snimku objavljenom na svom Telegram kanalu.

23.11 - Britanski institut za rat otkrio plan Ukrajinaca

22.36 - Šolc: Tehničke smetnje ne smeju da ugrožavaju isporuke gasa

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da će se njegova vlada postarati da eliminiše tehničke probleme koji bi mogli da ograničavaju nabavke gasa preko gasovoda Severni tok.

"Trenutno se suočavamo sa smanjenjem količina gasa koji se isporučuje Nemačkoj i drugim zapadnoevropskm zemaljama, zbog tehničkih problema. To bi mogla da bude slučajnost, ali i ne mora da bude. Nastavićemo da pažljivo nadziremo situaciju i učinićemo sve što možemo da osiguramo da ne postoje tehnički razlozi za ova ograničenja", rekao je Šolc za nemačku agenciju DPA, prenosi TAS S.

Gasprom je u utorak saopštio da mora da smanji isporučene količine prirodnog gasa preko gasovoda Severni tok, jer se neke Simensove gasne pumpe nisu blagovremeno vratile sa popravke iz Kanade koja je nametnula sankcije Rusiji.

Kompanija Simens vrši popravke ovih pumpi samo u svojoj fabrici u Kanadi.
Gasprom trenutno koristi svega 40 odsto kapaciteta gasovoda Severni tok.

22.30 - KEDMI: Ako počne rat desiće se ovako: Američke rakete leteće 30 minuta, ruske mnogo kraće 

21.50 - Raste poznat broj povređenih u Novomoskovsku

Najmanje 11 osoba je povređeno kada su ruske snage ispalile tri rakete koje su uništile skladište goriva u istočnom ukrajinskom gradu Novomoskovsk u Dnjepropetrovskoj oblasti, saopštio je regionalni guverener Valentin Rezničenko.

21.10 - Uništeno skladiste goriva u Novomoskovsku, troje povređeno

Tri ruske rakete uništile su danas skladište goriva u istočnom ukrajinskom gradu Novomoskovsk u Dnjepropetrovskoj oblast, saopštio je regionalni guverener Valentin Rezničenko.

Kako je naveo, tri osobe su prebačene u bolnicu, prenosi Rojters.

Rezničenko je objavio fotografiju na kojoj se, kako je rekao, vidi veliki požar u skladištu, prenosi Rojters.

Novomoskovsk se nalazi severoistočno od Dnjepra, glavnog grada Dnjepropetrovske oblasti.

21.10 - Guverner Harkova: Rusi pogodili gasni pogon u Izjumu

Nekoliko ruskih projektila pogodilo je gasni pogon u okrugu Izjum na istoku Ukrajine, izjavio je danas guverner regiona Harkov Oleh Sinehubov.

"Izbio je požar velikih razmera, spasioci su lokalizovali požar", naveo je Sinehubov na Telegramu, preneo je Rojters.

On je dodao da su još neke zgrade oštećene u ruskom granatiranju.

21.00 - Guverner Luganska: Rusija jača svoje snage u Severodonjecku

Rusija šalje veliki broj rezervnih trupa iz drugih borbenih zona u Sevjerodonjeck kako bi pokušala da preuzme potpunu kontrolu nad tim gradom na liniji fronta, izjavio je danas ukrajinski guverner oblasti Lugansk.

"Danas, sutra ili prekosutra oni će ubaciti (u borbu) sve rezerve koje imaju", rekao je guverner Luganska Sergej Gajdaj na nacionalnoj televiziji, prenosi Rojters.

On je priznao da ruske snage već kontrolišu veći deo grada, ali ne i ceo Severodonjeck.

20.20 - Narandžasta pečurka nad Severodonjeckom

Snažna eksplozija odjeknula je danas u Severodonjecku ili u njegovoj blizini, a narandžasti oblak dima u obliku pečurke uzigao se iznad te oblasti, javljaju ruski mediji.

Rodion Mirošnik, abasador u Rusiji samoproglašene Luganske Narodne Republike, u kojoj se nalazi Severodonjeck, je na Telegramu naveo da je verovatno dignut u vazduh rezervoar sa azotnom kiselinom.

On je rekao da se iznad Severodonjecka digao narandžasti stub dima koji je, kako je naveo, očgledno hemijskog porekla, prenose RIA Novosti.

20.19 - Rakete uništile su skladište nafte u Novomoskovskom okrugu Dnjepropetrovske oblasti. Povređene tri osobe

 

 


20.17 - Rusi pogodili gasni pogon

Nekoliko ruskih projektila pogodilo je gasni pogon u okrugu Izjum na istoku Ukrajine, izjavio je danas guverner regiona Harkov Oleh Sinehubov.

"Izbio je požar velikih razmera, spasioci su lokalizovali požar", naveo je Sinehubov na Telegramu, preneo je Rojters. On je dodao da su još neke zgrade oštećene u ruskom granatiranju.

19.30 - Dnjepropetrovska oblast

 

 


19.29 - Četiri eksplozije u Nikolajevu, čekaju se zvanične informacije

 

 

19.26 - Najnoviji izveštaj

Pet civila je poginulo, a 12 je ranjeno u ukrajinskom granatiranju Donjecka, u separatističkom istočnom delu Ukrajine, javile su lokalne proruske vlasti u saopštenju.

Generalštab lokalnih vlasti naveo je u saopštenju objavljenom preko Telegrama da je u granatiranju ukrajinskih snaga pet osoba ubijeno, a 12 ranjeno u Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR).

18.10 - Ukrajina sa Rusijom razmenila pet zarobljenika

Ukrajinska vojno-obaveštajna uprava saopštila je danas da je pet ukrajinskih civila razmenjeno za pet zarobljenih Rusa, ne navodeći da li je reč o ruskim vojnicima ili civilima.

Iz ukrajinske vojno-obaveštajne uprave je saopšteno da su četiri od pet ukrajinskih civila zarobljeni tokom ruske okupacije delova Kijevske oblasti, odakle su se ruske snage povukle krajem marta, prenosi Rojters.

Navedeno je takođe i da je tokom razmene pronađeno beživotno telo jednog ukrajinskog civila.

17.50 - TAS S: Donjeck pod jakim granatiranjem treći dan zaredom

Ukrajinske oružane snage granatirale su danas Donjeck treći dan zaredom, zbog čega su gradske vlasti i snage reda pozvale građane putem društvenih mreža i Telegram kanala da ostanu u skloništima, javlja dopisnik agencije TAS S.

Granate su pale u predgrađima Donjecka i centru, a prema Združenom centru za kontrolu prekida vatre i koordinaciju, u periodu između 17 i 18 časova po lokalnom vremenu, ukrajinska vojska ispalila je više od 20 granata kalibra 152 milimetara i 155 milimetara na Donjeck, što je, kako dodaje TAS S, iz arsenala NATO.

Okrug Vorošilovski je granatiran više od pola sata, a ljudi su u uglavnom skloništima, nižim spratovima hotela ili kafićima.

17.33 - U Nikolajevu će biti zabranjeno učenje ruskog jezika

U ukrajinskom gradu Nikolajevu će biti zabranjeno učenje ruskog jezika, javila je danas ukrajinska novinska agencija Unian.

"Izvršni odbor Gradskog veća Nikolajeva odlučio je da od 1. septembra zabrani upotrebu ruskog jezika u ustanovama srednjeg obrazovanja", naveo je Unian na Telegramu.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da ukrajinske vlasti dugi niz godina vode politiku agresivne derusifikacije i nasilne asimilacije, prenela je agencija RIA Novosti.

On je napomenuo da Rusija želi da vidi Ukrajinu kao prijateljsku zemlju, bez zabrane ruskog jezika i ruske kulture.

17.15 - Dignut u vazduh automobil načelnika u Hersonskoj oblasti

Načelnik uprave za izvršenje zatvorskih sankcija Hersonske oblasti Jevgenij Sobolev povređen je danas u eksploziji bombe podmetnute u njegovom automobilu.

17.05 - Bajden razmišlja o ublažavanju carina na kineske proizvode

Predsednik SAD DŽozef Bajden izjavio je danas da je u procesu odlučivanja o ublažavanju američkih carina na kineske proizvode.

On je, takođe, rekao da uskoro planira da razgovara sa predsednikom Kine Si Ðinpingom, preneo je Rojters.

Bajden je prošlog meseca kazao u obraćanju naciji da Bela kuća preispituje kaznene tarife uvedene pod bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koje su podigle cene raznih proizvoda, od pelena do odeće i nameštaja.

Tramp je uveo niz kaznenih finansijskih mera na kineske proizvode u dugotrajnom trgovinskom ratu sa Pekingom, u pokušaju da podstakne kupovinu robe proizvedene u Americi.
 

16.30 - Lokalne vlasti: Dve žrtve u raketnom napadu na Krivi Rog

Najmanje dve osobe poginule su u raketnom napadu na južni deo grada Krivi Rog u centralnom delu Ukrjaine, saopštile su lokalne vlasti u objavama u aplikaciji za razmenu poruka Telegram.

15.13 - Zelenski posetio južni ukrajinski grad Nikolajev

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski posetio je južni grad Nikolajev tokom radne posete Nikolajevskoj oblasti, saopštila je danas njegova kancelarija.

U saopštenju, u kojem se ne precizirao kada je Zelenski posetio Nikolajev, navedeno je da je ukrajinski predsednik obišao zgradu administracije pogođenu tokom ruskog raketnog napada, kao i lokalnu bolnicu, preneo je Rojters.

 

 


Krajem marta ove godine projektil je probio rupu kroz zgradu oblasne državne administracije u tom gradu i nastradalo je 37 ljudi, navodi Rojters. Iz kabineta Zelenskog saopšteno je da je predsednik Ukrajine takođe posetio bolnicu u Nikolajevu i dodelio počasti za hrabrost gradonačelniku Aleksandru Senkeviču i guverneru Vitaliju Kimu za njihov rad tokom četiri meseca sukoba, navodi britanska agencija.

 

 

14.30 - Ukrajina: Ubijeno je 33.350 ruskih vojnika, srušili smo 180 helikoptera i 216 aviona

 

 

14.12 - Atentat na upravnika zatvora

Ukrajinski teroristi iz izvršili atentat na upravnika zatvora u Hersonskoj oblasti Evgenija Soboljeva, saopštio je neimenovani izvor Sputnjika u ruskoj službi bezbednosti. Soboljev je ranjen i nalazi se u bolnici, van životne opasnosti.

13.18 - Ruska vojska uništila je četiri voda američkih haubica M777

Ovo je saopštio portparol Ministarstva odbrane Rusije general-potpukovnik Igor Konašenkov.

Glavno sa jutarnjeg brifinga Ministarstva odbrane Rusije:
-Oružane snage Rusije uništile su preciznim raketama tehnološke kapacitete za preradu nafte u Kremenčugu i Lisičansku;
- Ruske rakete su pogodile četiri voda višecevnih sistema "Grad" i četiri voda američkih haubica M777;
- Sredstva protivvazdušne odbrane oborila su ukrajinski avion Su-25 u području Kamiševahe i helikopter Mi-24 u Donjeckoj Narodnoj Republici;
- Ruska avijacija je pogodila 62 položaja ukrajinske vojske i tri skladišta naoružanja;
- Raketne snage i artiljerija likvidirale su 310 ekstremista, uništile 10 tenkova, tri sistema "Grad";
- Sredstva protivvazdušne odbrane Rusije oborila su osam ukrajinskim dronova, od kojih i jedan "Bajraktar TB2" u području Hersona;
- Sredstva protivvazdušne odbrane su presrela četiri ukrajinske rakete "Točka-U" u DNR, kao i 24 rakete sistema "Uragan" u LNR, DNR i Harkovskoj oblasti.

 

 

12.58 - Ekskluzivno, ispovest zarobljenih Amerikanaca srpskom novinaru Miodragu Zarkoviću!

12.21 - Džonson: Ukrajina treba da bude domaćin Pesme Evrovizije 2023.

Ukrajina može i treba da bude domaćin Pesme Evrovizije 2023, izjavio je danas britanski premijer Boris DŽonson, nakon što su organizatori rekli da su u pregovorima da se takmičenje održi u Velikoj Britaniji zbog rata u Ukrajini.

11.40 - Kako stanovnici Donjecka preživljavaju napade ukrajinske artiljerije

Dopisnik Zvezde morao je da se krije od granatiranja zajedno sa meštanima. Ljudi u strahu pokušavaju da se ne udaljavaju od kuće. Poslednjih dana Donjecka oblast je bila izložena masovnim napadima Oružanih snaga Ukrajine. Porušeni su stambeni objekti, mnogo ranjenih, među kojima i deca, navodi dopisnik Zvezde

 

 

 

11.14 - Oružane snage Ukrajine izgubile oko 50 odsto teškog naoružanja, pregovori početkom avgusta?

10.53 - Borisov: Rusija koristila Su-57 tokom specijalne operacije u Ukrajini

Rusija je koristila borbene avione pete generacije Su-57 tokom specijalne operacije u Ukrajini, izjavio je danas zamenik ruskog premijera Jurij Borisov. Avioni su leteli pojedinačno, ali i nekoliko aviona u koordinaciji i veoma efikasno su koristili oružje, rekao je on za Interfaks na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu.

"Avion se pokazao kao efikasan, kritike su veoma dobre", rekao je zamenik ruskog premijera.

Prema njegovim rečima, unutrašnje naoružanje funkcionisalo je besprekorno. Su-57 je razvila kompanija Suhoj i proizvodi se u Komsomolskom na Amuru. Ovo je višenamenski lovac pete generacije dizajniran za uništavanje svih vrsta vazdušnih ciljeva u dalekoj i bliskoj borbi, za uništavanje neprijateljskih kopnenih i površinskih ciljeva uz savladavanje sistema PVO. Prvi let je obavljen 29. januara 2010. godine.


10.16 - Pregovori o predaji

Snage LNR nastavljaju pregovore sa ukrajinskim militantima koji se nalaze u kombinatu "Azot" u Severodonjecku o mogućoj njihovoj predaji, saopštio je komandant Severodonjecka Viktor Dubina.

09.32 - RIA Novosti:77 rudara zarobljeno u rudniku Zasjadko u UKR

Usled granatiranja koje su izvele ukrajinske snage 77 rudara ostalo je zarobljeno u rudniku uglja Zasjadko u Donjeckom regionu u istočnoj Ukrajini.

"Kao rezultat granatiranja koje su izvele ukrajinske snage, struja rudnika Zasjadko u Donjecku je prekinuta, a 77 rudara je ostalo pod zemljom", stoji u izveštaju vlasti samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR), prenose RIA Novosti.

09.24 - SAD obustavile prodaju dronova Ukrajini

Američka administracija obustavila je realizaciju plana prodaje Ukrajini četiri udarna drona MQ-1C Gray Eagle zbog straha da njihova oprema može da padne u ruke ruskim stručnjacima, piše Rojters, pozivajući se na neimenovane izvore.

Kako su istakli sagovornici agencije, od dogovora se odustalo nakon analize Uprave za bezbednost vojnih tehnologija Pentagona. Prema informacijama izvora, prodaja četiri Gray Eagle, gde svaki košta po 10 miliona dolara, odobrila je Bela kuća, a sada je na razmatranju u Ministarstvu odbrane.
Pentagon ne želi da radar i oprema padnu u ruke Rusiji, pa je jedna od opcija da se oni zamene na nešto jednostavnije. Međutim, taj proces bi mogao da traje mesecima.

09.11 - Udar na Kalinjingradsku oblast

08.36 - Merkel spremna da posreduje

Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izrazila je u intervjuu medijagrupi RND spremnost da bude posrednik za rešavanje konflikta između Rusije i Ukrajine.

"Merkelova nije isključila mogućnost da bude posrednik, ali ne sada, već u kasnijoj fazi", navodi se u saopštenju.

Merkelova je saopštila da "u ovom trenutku to pitanje nije na dnevnom redu". Ona je istakla da je pre napuštanja politike pokušavala da pronađe rešenje ukrajinske krize, ali da nije uspela. Ona ne smatra da je rusko rukovodstvo sačekalo da ona ode sa mesta kancelara kako bi pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini.

08.54 - "Američki dronovi će ubrzati razminiranje Ukrajine"

Prema nekim procenama, deminiranje postojećim metodama, odnosno uz pomoć konvencionalnih detektora mina, trajaće do deset godina, saopštila je ukrajinska strana.

 

 

08.23 - Rusija planira da oživi automobilske marke Volga i Pobeda

Automobilski brendovi Volga i Pobeda mogli bi da ožive u Rusiji, izjavio je ruski ministar industrije i trgovine Denis Manturov.

"Mogu da otkrijem planove koje ima naša auto industrija. Pre svega, više nije tajna da će se proizvoditi Moskvič. Kolege imaju planove da ožive marku Volga ili Pobeda ili obe", rekao je Manturov u intervjuu za portal RBK.

07.56 - Slavjansk se sprema za ofanzivu ruskih snaga, saopštio je gradonačelnik grada Vadim Ljah


"Sudeći po saopštenjima ruske strane, ofanziva protivnika na Slavjansk i Kramatorsk se očekuje u narednim danima. Linija fronta je postavljena duž reke Severni Donjec što brine stanovnike grada", izjavio je Ljah.

07.44 - Snimak pripadnika Vagner grupe u Luganskoj oblasti

 

 

07.38 - Oslobođena poznata ukrajinska lekarka!

Ruski vojnici oslobodili su poznatu ukrajinsku lekarku Juliju Pajevsku, koja je snimala događaje tokom opsade u Marijupolju, nakon što je tri meseca provela u zarobljeništvu, prenosi AP.

Pajevska, poznata u Ukrajini kao Taira, je koristići telesnu kameru zabeležila događaje u Marijupolju na memorijsku karticu, i predala je novinaru Asošiejted presa koji je prokrijumčario u tamponu kada je napustio grad,a ubrzo nakon toga uhapsile su je ruske trupe.

Na video snimcima su zabeleženi nadljudski napori njenog tima tokom dve nedelje u Marijupolju spasavajući živote.

Novinari agencije AP stigli su u Marijupolj rano ujutru 24. februara, a napustili su ga 15. marta, a ruski vojnici uhvatili su Tairu i njenog vozača 16. marta.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potvrdio je da je ona puštena i da je već kod kuće.

"Zahvalan sam svima koji su doprineli da dođe do ovog rezultata. Taira je već kod kuće. Nastavićemo da radimo na oslobađanju svih", saopštio je ukrajinski predsednik.

Rusija je označila Tairu kao saradnika Nacionalističkog bataljona Azov, a AP navodi da nije pronašao dokaze da je Pajevska ikada i na bilo koji način bila povezana sa Azovom. Kako se precizira, vojna bolnica u kojoj je radila bila je postavljena kao tačka za evakuaciju povređenih Ukrajinaca i nije bila povezana sa bataljonom Azov, čiji su pripadnici nedeljama branili čeličanu Azovstalj u Marijupolju.

Na snimcima koje je dostavila, može se videti da je pokušavala da spase ranjene ruske vojnike i ukrajinske civile, prenosi AP. Taira je član ukrajinskog tima Inviktus igara (Invictus Games) gde se prikupljaju sredstva za rehabilitaciju ranjenih ili bolesnih vojnika i veterana iz celog sveta, a trebalo je da se takmiči u streljaštvu i plivanju.

Saopšteno je i da je bila vojni bolničar od 2018. do 2020. godine, ali da je od tada demobilisana, a telesnu kameru je dobila 2021. za snimanje za Netfliksove dokumentarne serije koju je producirao britanski princ Hari, osnivač Inviktus igara, navodi AP.

07.31 - Ruska vojska očistila je plažu od mina u selu Peščani u Mariupolju

 

 

07.24 - Zaharova: Ukrajina vise ne postoji u starim granicama

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da Ukrajina više ne postoji u svojim nekadašnjim granicama, dođaući da je to "očigledna činjenica".

"Ukrajina koju smo svi poznavali unutar onih granica koje su postojale ranije, više nema. I neće je biti. To je očigledno", rekla je Zaharova u intervjuu za "Skaj njuz Arabija", na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu, prenela je agencija RIA Novosti.

07.00 - Ruski ambasador: Slanje oružja Ukrajini vodi u rat SAD-a i Rusije

Slanje oružja Ukrajini put je u sukob između Rusije i SAD-a, rekao je ruski ambasador u Vašingtonuu Anatolij Antonov.

“Kratkovidnost Amerikanaca očita je i u sadašnjim okolnostima. Obuzete željom da se Rusiji nanese strateški poraz, lokalne elite eskaliraju napetosti, upumpavaju oružje u režim u Kijevu. Je li zasta jasno da je to put do direktnog vojnog sukoba najvećih nuklearnih sila koji će imati nepredvidive posledice?”, piše u u članku koji je Antonov napisao za Njuzvik,a  čiji je tekst objavilo diplomatsko predstavništvo.

Antonov kaže da američki planovi za sankcije Rusiji takođe ne funkcionišu. "Nepromišljeno uvođenje ograničenja samo pogoršava stanje u američkoj ekonomiji. To jest, ispada da je u antiruskom ludilu Vašington spreman da puca sebi u nogu i pleše u isto vreme. To izgleda apsurdno “, rekao je ruski ambasador.

06.54 - Ukrajina od Kanade dobila zajam od 733 miliona dolara

Ukrajinsko ministarstvo finansija saopštilo je da je Ukrajina dobila zajam od Kanade u iznosu od 733 miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija