• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

06.08.2022

15:01

CRNI DAN NA PUTEVIMA U KOMŠILUKU! U udesu autobusa u Bugarskoj poginule 4 osobe, 8 povređeno (VIDEO)

Printskrin: YouTube

Vesti

CRNI DAN NA PUTEVIMA U KOMŠILUKU! U udesu autobusa u Bugarskoj poginule 4 osobe, 8 povređeno (VIDEO)

Podeli vest

Najmanje četiri osobe poginule su danas, a osam je povređeno u udesu autobusa koji se dogodio u Bugarskoj, saopštili su zvaničnici

Autobus je vraćao turiste iz Rumunije sa izleta u Istanbulu kada je udario u auto parkiran pored autoputa koji povezuje Veliko Tarnovo sa lukom Ruse u Bugarskoj, saopštila je lokalna policija, prenosi AP.

Nakon što je udario u auto, autobus se zakucao u drvo. Tri osobe su poginule na licu mesta, dok je četvrta nešto kasnije podlegla povredama.

U autobusu su se u trenutku nesreće nalazila 24 putnika i dvojica vozača. Vlasti su pokrenule istragu o uzroku udesa, navodi AP.

Podsetimo, prilikom sletanja autobusa poljskih registarskih tablica sa autoputa u Hravtskoj poginulo je 12 osoba, saopštio je potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović.

On je naveo da je 12 osoba poginulo na mestu nesreće, a da je još jedna preminula u bolnici, prenosi portal Index.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija