• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/index.hr

01.09.2022

16:42

UŽAS, SLUŽBENICI OTVORILI VRATA AUTOMOBILA I ZATEKLI MRTVO DETE! "Vrištali su od bola i muke... Kako se to može dogoditi"!

printscreen/youtube

Vesti

UŽAS, SLUŽBENICI OTVORILI VRATA AUTOMOBILA I ZATEKLI MRTVO DETE! "Vrištali su od bola i muke... Kako se to može dogoditi"!

Podeli vest

Devojčica (2) pronađena je mrtva na zadnjem sedištu automobila na prilazu u Nju Džersiju nakon što je tamo verovatno bila ostavljena više od sedam sati tokom posebno toplog letnjeg dana

Policija je pronašla devojčicu u utorak oko 14 sati, nalazila se u automobilu parkiranom ispred kuće u okrugu Frenklin. Službenici su otvorili vrata automobila i u njemu zatekli mrtvo dete, piše En-Bi-Si Njujork.


Vrištali su od bola i muke

Komšije su rekle da roditelji možda nisu znali da se devojčica nalazila u vozilu. Rekli su da su policajci pokucali na ulazna vrata kuće nakon što su pronašli dete i da su nakon toga čuli bolne uzvike roditelja.

"Vrištali su od bola i muke. Ona se srušila na zemlju, a on ju je tešio. Oni su sjajni roditelji. Videla sam da puno vole svoje ćerke", rekla je komšinica.

Drugi komšija je rekao da je deteova majka odvezena kolima hitne pomoći nakon što se srušila na travnjaku ispred kuće.

"Kako se to može dogoditi? Kako možeš zaboraviti na dete? U redu, svi smo zaboravni, zaboravio sam i ja stvari u autu. Ali kako možeš da zaboraviš dete?", rekao je komšija Aleks Krstavski.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sly

pre 1 godinu

Čekaj bre, nema ti ga dete od dve godine sedam sati oko tebe. Šta, kao imaš neke preče obaveze. Dal je jelo, dal je žedno, dal se ukakilo bar da pomisliš, a ono ti u kolima. Sačuvaj me Bože, nekad ne mogu da shvatim da neke ljude nagrdiš ni krive ni dužne, a nekima bogatstvo daš da ga ne cene.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17