• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2024

14:10

Ruski nalet! Masovno bekstvo Ukrajinaca šokiralo svet! Kremlj otkrio kako su pregazili trupe Zelenskog!

profimedia/Shutterstock

Vesti

Ruski nalet! Masovno bekstvo Ukrajinaca šokiralo svet! Kremlj otkrio kako su pregazili trupe Zelenskog!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin tri puta je saslušao izveštaje vojnog vrha o toku operacije oslobađanja Avdejevke, u 11 sati je saslušao još jedan izveštaj, dok je u popodnevnim časovima obavešten o završetku operacije, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Dan ranije, 17. februara, u 4 sata ujutru, ministar odbrane Sergej Šojgu i načelnik Generalštaba Valerij Gerasimov lično su izvestili predsednika u Kremlju da se operacija u Avdejevki privodi kraju. Već u 11 časova vojni vrh ponovo je podneo izveštaj predsedniku - rekao je on.

Zatim su, prema rečima Peskova, Šojgu i Gerasimov izvestili da je „operacija praktično završena“.

- U tom trenutku je već počelo masovno bekstvo neprijatelja iz Avdejevke i napuštanje borbenih položaja. Bilo je potrebno još nekoliko sati da naši borci počnu da čiste grad - rekao je Peskov.

Već popodne su Šojgu i Gerasimov, kako je istakao Peskov, izvestili predsednika da je „operacija u potpunosti završena i da su naše trupe potpuno preuzele kontrolu nad gradom“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija