• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2024

16:26

Drama u Ukrajini! Rusi lansirali dron na Analenu Berbok! Grme nemački mediji, šta se ovo dešava?!

Printskrin Youtube/RussiaPost, Reuters

Vesti

Drama u Ukrajini! Rusi lansirali dron na Analenu Berbok! Grme nemački mediji, šta se ovo dešava?!

Podeli vest

Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok tokom svoje posete Ukrajini bila je prinuđena drugi dan zaredom da zbog sirene za vazdušnu opasnost boravi u skloništu, javljaju nemački mediji. Ovog puta, za sve je kriv bio navodno "ruski izviđački dron".

Analena Berbok posetila je danas Nikolajev. U njenoj pratnji nalazili su se, između ostalih i novinari Bilda. Kako se navodi, kolona automobila sa ministarkom krenula je ka Crnom moru kako bi posetila tamošnju stanicu za desalinizaciju, koja se nalazi 50 km od linije fronta.

U međuvremenu, na putu ka stanici navodno se ruski izviđački dron približio koloni automobila.

Obično njegovo pojavljivanje aktivira sirenu za vazdušnu opasnost. Vozači su pokušavali da pobegnu od drona, ali nisu uspeli. Na kraju je dron ipak odleteo. Međutim, poseta stanici je otkazana.

„Poseta hidrotehničkim objektima morala je da bude otkazana iz bezbednosnih razloga“, saopštilo je nemačko Ministarstvo spoljnih poslova.

Petnaest minuta kasnije, sirena za opasnost je isključena.
Berbokova je dan ranije posetila Odesu, gde je takođe bila primorana da boravi u sklonište oko 15 minuta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija