• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2024

12:10

Kinezi ispalili Zelenskog! Ovako nešto nije očekivao! Peking saopštio najgore vesti Ukrajini, ovo im ruši sve planove!

Tanjug/AP/Reuters/Fotoilustracija

Vesti

Kinezi ispalili Zelenskog! Ovako nešto nije očekivao! Peking saopštio najgore vesti Ukrajini, ovo im ruši sve planove!

Podeli vest

Kini je teško učestvovati na konferenciji u Švajcarskoj, jer nisu stvoreni potrebni uslovi, izjavila je na brifingu u ponedeljak zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Kine, Mao Nin, odgovarajući na pitanje zašto Peking nije odlučio da učestvuje na konferenciji.

Jedan od novinara na brifingu zamolio je Ministarstvo spoljnih poslova Kine da objasni zašto Kina nije odlučila da učestvuje na konferenciji o Ukrajini u Švajcarskoj.

Mao Nin je istakla da je Kina više puta naglasila da mirna konferencija mora uključiti tri važna elementa: priznanje od strane Rusije i Ukrajine, jednak udeo svih strana i pravednu raspravu o svim mirnodopskim planovima.

- Kini je teško učestvovati na sastanku upravo zbog toga što smatramo da na tom sastanku verovatno neće biti ispunjena ova tri uslova - rekla je Mao Nin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Cela Evropa na nogama! NATO kreće da spaljuje Rusiju! Oglasio se oficir: Nisu nas zavarali, znamo ko lansira...
HOROR

Cela Evropa na nogama! NATO kreće da spaljuje Rusiju! Oglasio se oficir: Nisu nas zavarali, znamo ko lansira...

Diskusija koja se danas rasplamsala u zapadnom vojno-političkom establišmentu i medijima po pitanju mogućnosti da se Kijevu dozvoli upotreba visokopreciznog raketnog oružja na teritoriji takozvane Stare Rusije je samo pokušaj da se stvori zamagljena slika. O ovome piše Roman Škurlatov, rezervni potpukovnik, predsednik upravnog odbora sveruske organizacije „Oficiri Rusije“.

03.06.2024

11:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija