• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2024

12:10

(MAPA) Strašan poraz Ukrajine! Rusija na juriš zauzela ceo grad! Munjevitom ofanzivom naterali trupe Zelenskog na panično povlačenje!

Reuters

Vesti

(MAPA) Strašan poraz Ukrajine! Rusija na juriš zauzela ceo grad! Munjevitom ofanzivom naterali trupe Zelenskog na panično povlačenje!

Podeli vest

Ruske snage su danas preuzele kontrolu nad mestom Novogorodovka, u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR), saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane za RIA Novosti.

''Kao rezultat aktivnih dejstava jedinica grupe trupa Centar, oslobođen je grad Novogorodovka“, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama ruskih i ukrajinskih vojnih blogera, borbe za ovaj grad su trajale manje od nedelju dana.

 

 

Kako se navodi, ova jedinica je u subotu preuzela kontrolu nad obližnjim selom Kalinovo, dok je u četvrtak zauzeto selo Zavetno.

Od početka meseca, ruske snage su zauzele ukupno sedam mesta u Donjecku, u Ukrajini, navodi RIA Novosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija