• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2024

09:10

Veoma sumnjivo! Kako je atentator ovo saznao?! Trampa je jedna stvar mogla koštati glave, informacija misteriozno procurila!

Printscreen

Vesti

Veoma sumnjivo! Kako je atentator ovo saznao?! Trampa je jedna stvar mogla koštati glave, informacija misteriozno procurila!

Podeli vest

Naoružani napadač Rajan Raut se skrivao skoro 12 sati u grmlju pre nego što je uhvaćen dok je ciljao Donalda Trampa u golf klubu na Floridi, javljaju američki mediji.

On se skrivao u žbunju i visokim palmama koje rastu duž terena sa 27 rupa, piše BBC. Tamo je vrebao od 01:59 po lokalnom vremenu u nedelju ujutro.

Vršilac dužnosti direktora Tajne službe Ronald Raut naglasio je da Trampova partija golfa u nedelju nije bila u njegovom zvaničnom rasporedu, nazivajući to "aktivnošću koja se ne beleži".

- Sastavili smo bezbednosni plan i taj bezbednosni plan je uspeo - rekao je Rou.

On je kazao da osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa Rajan Vesli Rut nije imao u vidokrugu bivšeg predsednika kada su ga agenti uhvatili u nedelju.

Rut je bio na javnoj strani ograde golf terena, rekao je Rou.

- Dok se bivši predsednik Tramp kretao ka petoj rupi, preko puta i van vidokruga šeste rupe, agent, koji je vizuelno 'čistio' područje šeste rupe, video je subjekta naoružanog nečim što je smatrao puškom i odmah upotrebio svoje vatreno oružje - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!
Politika

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!

Delegacija Skupštine Srbije, koja učestvuje na 106. Rouz-Rot seminaru Parlamentarne skupštine (PS) NATO u Varšavi, ukazala je na sastanku sa potpredsednikom PS NATO Markosom de Vaskonselosom (Portugalija) i šefom portugalske delegacije u PS NATO Hugom Olivijerom na nasilje i teror koji Priština gotovo svakodnevno sprovodi nad srpskim narodom na KiM, sa ciljem proterivanju Srba sa KiM i sprovođenja politike etničkog čišćenja.

17.09.2024

10:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija