• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2024

06:25

(UŽIVO) Pobeda! Rusija priredila šok Ukrajini na najopasnijem delu fronta! Probili se po bokovima, prešli kanal i jure dalje! Drama u Kursku!

Tanjug/AP

Vesti

(UŽIVO) Pobeda! Rusija priredila šok Ukrajini na najopasnijem delu fronta! Probili se po bokovima, prešli kanal i jure dalje! Drama u Kursku!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 937. dan.

Katastrofa Ukrajine! Vojska Zelenskog odsečena u Kursku! Generali i predsednik ćute o stravičnom porazu koji čeka Kijev!

 

Ruska vojska probila odbranu neprijatelja i napreduje iza kanala na bokovima Časovog Jara

Ruske snage nastavljaju ofanzivu u oblasti Časovog Jara kod Artjomovska. Naši borci su podigli borbene zastave svojih jedinica u šumskom pojasu kod glinenog kopa zapadno od kanala Severski Donjec-Donbas.

Zabeleženo je napredovanje ruske vojske više od 3 kilometra južno od Časovog Jara.

 

 

Ukrajinski borci priznaju:

„Na južnom boku Časovog Jara, Rusi su napredovali u šumskom području, nalaze se na prilazima glinenom kopu, a nove pozicije su primećene zapadno od kanala Severski Donjec-Donbas.“

 

 

Hitne vesti iz Rusije! Zapadne službe pokreću još jedan rat! Moskva povukla radikalan potez: Neizbežan sukob sa dosadašnjim saveznicima?!

 

Zelenski: Rusija lansirala više od 640 dronova na Ukrajinu samo u septembru

Ruska vojska upotrebila je u napadima na Ukrajinu više od 640 dronova ''Šahed'' iranske proizvodnje samo tokom septembra, od kojih su tokom noći ukrajinske PVO oborile 53, izjavio je danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

- Samo u prvoj polovini ovog septembra, ruski teroristi su upotrebili više od 640 Šaheda protiv ukrajinskih gradova i sela. Na sreću, većinu su naši vojnici oborili. Stalno radimo na tome da ukrajinska PVO bude efikasnija. Jačamo naše vazduhoplovstvo, mobilne vatrogasne grupe, sve jedinice protivvazdušne odbrane - rekao je Zelenski, a prenosi Ukrinform.

On je istakao da je ruska vojska tokom noći lansirala 56 dronova, od kojih ukrajinski PVO nije oborio svga tri. Ruska vojska tokom noći izvela je niz napada na Kijev i Kijevsku oblast, što je bio osmi napad na Kijev u septembru.

- Ruske jurišne bespilotne letelice kretale su se ka Kijevu iz različitih pravaca i u više grupa - izjavio je šef kijevske vojne administracije Sergej Popko i dodao da prema preliminarnim informacijama, u napadu na Kijev nije bilo žrtava ni materijalne štete.

 

 

Šok! Pentagon naredio da svi izginu u paklu Pokrovska! Jezivo obraćanje američke vojske o Ukrajini znači samo jedno!

 

Graničari srušili dron Šahed sa malim oružjem

Ukrajinski graničari su oborili ruski dron Šahed iz malokalibarskog oružja u Sumskoj oblasti.

-Graničari su oborili jurišni dron tipa Šahed sa malokalibarskim oružjem u Sumskoj oblasti. Dron nije detonirao prilikom sletanja - navodi se u saopštenju Državne granične službe Ukrajine na Telegramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bal vampira kod Kurtija na doručku: Sreli se Aljbin, dva Čanka i jedan raspop (FOTO)
Politika

Bal vampira kod Kurtija na doručku: Sreli se Aljbin, dva Čanka i jedan raspop (FOTO)

Slobodno vreme koje je političkom penzioneru Nenadu Čanku ostalo nakon što je autonomašenje prepustio mlađim nadama svoje nekadašnje Lige socijaldemokrata Vojvodine, on je uložio u obilaženje posela sa separatistima iz južne srpske pokrajine. Danas je Čanak ponovo, drugi put u samo mesec dana, drugovao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

16.09.2024

22:31

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija