• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2024

11:40

(VIDEO) Strašan udar duboko iza ruskih linija! Putinove trupe doživele neočekivano razaranje: Moćni sistemi odleteli u vazduh!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Strašan udar duboko iza ruskih linija! Putinove trupe doživele neočekivano razaranje: Moćni sistemi odleteli u vazduh!

Podeli vest

Ukrajinska vojska uništila je dva ruska samohodna artiljerijska sistema 2S7 Pion u dubini neprijateljske teritorije

Pripadnici 100. zasebne mehanizovane brigade Kopnenih snaga Ukrajine uništili su dva ruska samohodna artiljerijska sistema velikog kalibra 2S7 Pion koristeći borbene bespilotne letelice. Oružane snage Ukrajine objavile su ovu informaciju na Fejsbuku, zajedno s relevantnim video-snimkom, prenosi Ukrajinform.

Kako je navedeno, ruski artiljerijski sistemi bili su raspoređeni 25 kilometara iza prve linije fronta, u blizini grada Gorlivka u Donjeckoj oblasti, koji je trenutno pod privremenom okupacijom ruskih trupa.

Ova oprema uništena je uz pomoć drona Nemesis. Vazdušno-izviđačke jedinice u sastavu jurišne brigade „Ljut” (Furija) Nacionalne policije locirale su cilj, što je omogućilo uspešan napad ukrajinskih snaga.

Ranije je Ukrajinform izvestio da su pripadnici Nacionalne garde, koristeći FPV dronove, uništili nekoliko neprijateljskih jedinica koje su ruske snage koristile u pokušaju proboja ukrajinskih linija odbrane kod Zlate Nive u Donjeckoj oblasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set