• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: Informer

08.12.2022

19:00

SARADNJU SA LEPOM BRENOM NIKADA NEĆU ZABORAVITI! Zbog snimanja scene pozajmljivala mu je haljine, a onda je nastao problem sa cipelama!

Informer

Live TV

SARADNJU SA LEPOM BRENOM NIKADA NEĆU ZABORAVITI! Zbog snimanja scene pozajmljivala mu je haljine, a onda je nastao problem sa cipelama!

Podeli vest

Bule Goncić gost emisije "Klapa"

- Nezaboravna su mi bila druženja sa Lepom Brenom i "Slatkim grehom" dok smo snimali film "Hajde da se volimo" - otkriva u emisiji "Klapa" Svetislav Bule Goncić. Slavni glumac se prisetio vremena iz osamdesetih kada je tokom snimanja komedije reditelja Aleksandra Đorđevića, provodio dane i nedelje sa tada najvećom balkanskom muzičkom zvezdom.


- Lepa Brena je bila sjajan saradnik. I danas kada se sretnemo prisetimo se tih trenutaka. Bila su to nezaboravna druženja sa Lepom Brenom i celim njenim bendom. Mnogi tada nisu znali da je Lepi Bora odlično svirao gitaru, a ja sam imao prilike da ga slušam uživo kako to radi - kaže Bule i dodaje da se uvek kroz šalu seti scene iz film au kojoj je bio prerušen u Brenu.


- Za taj kostim mi je neke od svojih stvari pozajmila Brena, a neke su morali da mi naprave poput cipela jer nosim broj 45 pa nisam mogao da uđem u njene - priseća se Goncić.

Nekoliko godina pre toga, Bule je zajedno sa Sonjom Savić zablistao u filmu "Šećerna vodica" koji je postao pravi dragulj naše kinematografije.


- U tom filmu sam dobio ulogu na Sonjino insistiranje, ona je ubedila reditelja Batu Prelića da mi da ulogu njenog partnera. Zahvalan sam joj zbog toga. To je bilo divno vreme, a tada nisam bio toga svestan - kaže glumac.

U jednoj od scena Sonja i on su potpuno nagi, a glumac kaže da uopšte nisu imali tremu zbog toga.


- Nismo imali nikakav problem zbog te scene jer smo se nas dvoje poznavali još od sedme godine života, bili smo kao brat i sestra. Više je problem imala ekipa oko nas jer su mislili da nam je neprijatno. Sećam se da nam je reditelj u tom trenutku doneo flašu viskija da se opustimo, što smo mi prihvatili iz potpuno drugih razloga, ali je dobrodošlo u tom trenutku - kaže Bule.

Bule je, između ostalih uloga, prepoznatljiv i po liku mađioničara Čarlija Marjanovića iz "Srećnih ljudi".


- Jeste, ljudi i danas pamte Čarlija. Na snimanju je bilo veoma uzbudljivo, a Bata Živojinović bio je glavni inicijator smešnih i zabavnih situacija. Tu je bula i divna Radmila Savićević sa kojom je bilo čast raditi - ističe glumac.

Sa Buletom smo pričali i o Mileni Dravić sa kojom je sarađivao u televizijskoj drami "Gospođa ministarka", predstavi "Neki to vole vruće" koju igra već 32 godina, ali i raznim drugim temama. Sve to možete pogledati u videu koji je u tekstu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17