• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer

12.05.2023

10:57

Sarapa za Informer podkast: NA TRAGEDIJI DECE I NJIHOVIM GROBOVIMA OPOZICIJA SE BORI ZA VLAST! SRAM IH BILO!

Informer

Podkast

Sarapa za Informer podkast: NA TRAGEDIJI DECE I NJIHOVIM GROBOVIMA OPOZICIJA SE BORI ZA VLAST! SRAM IH BILO!

Podeli vest

Gost Informera u podkastu bio je novinar Predrag Sarapa koji je komentarisao aktuelna dešavanja u našoj zemlji.

- Ne postoji nijedno opravdanje za ubice koje su u dva monstruozna masakra ubili sedamnaestoro ljudi, unesrećili ogroman broj porodica i zauvek naneli traumu građanima Srbije - rekao je u podkastu za Informer Predrag Sarapa. 

Novinar se prisetio svog odrastanja i vremena kada su roditelji deci bili pravi autoriteti.

- Moj otac je bio vojno lice i ja sam nemalo puta gledao kako preda mnom čisti oružje, ali mi nije palo na pamet da uzmem pištolj u ruku. Odgovornost roditelja u slučaju Koste K. je ogromna, samo lud čovek može da stavi detetu pištolj u ruke - smatra Sarapa koji je pozvao sve građane da se odazovu dobrovoljnoj predaji oružja.

- Pojedinci imaju čitave arsenale oružja, skladišta... Šta će običnom čoveku to?! Zamislite ko može da dođe u posed toga. Ne razumem poriv idiota da imaju to u kući. Koliko samo dece strada iz nehata - naglasio je Sarapa i dodao - Ja sam za uvođenje smrtne kazne. Mnogi bi razmislili pre nego što posegnu za oružjem.

- Protesti devdestih godina imali su smisla, ovi sada su bez ikave političke ideje. Na tragediji dece bore se za vlast. Država je mnogo puta zakazala i ovo nije prvi slučaj masovnih ubistava pa su svi ćutali, i Đilas i Boris Tadić! A Milovan Brkić, njihov ideolog, poziva na linč i na ubistva u svakom izdanju "Tabloida". Meni samom su mnogo puta pretili. Ne pada mi na pamet ni da se tužim sa tim besprizornim likovima bez imalo ljudskosti, gori su sto puta od rijalitija protiv koga se bore - ističe naš sagovornik.

Na pitanje da li je za raspisivanje izbora, Sarapa odgovara da je protiv toga.

- Kakvi crni izbori svakih pet minuta! To je budalaština. Ništa se ne bi promenilo jer oni nemaju nikakve konkretne političke ideje - zaključuje Predrag Sarapa.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 11 meseci

Sarapa je đubre kao i Vučićević ... pljuvao po Vučiću a sada mu ne izlazi iz guzice!

zoran

pre 11 meseci

Sarapa je đubre kao i Vučićević ... pljuvao po Vučiću a sada mu ne izlazi iz guzice!

Rade

pre 11 meseci

Sarapo sarapasti tvorljivi tvore, nekad davno si bio čovek, a to si nažalost davno prestao da budeš!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17