• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2019

16:37

"Tamo je NORMALNO ABORTIRATI! Ubijaju decu nedužnog Božijeg anđela" Seka Aleksić napljuvala Zadrugu - apelovala na PRODUKCIJU i ljude

Rijaliti

"Tamo je NORMALNO ABORTIRATI! Ubijaju decu nedužnog Božijeg anđela" Seka Aleksić napljuvala Zadrugu - apelovala na PRODUKCIJU i ljude

Podeli vest

Užasnuta prizorima koje gleda na televiziji

 

Pevačica Seka Aleksić prokomentarisala je kako rijaliti programi utiču na mlade, a sudeći po onome što je rekla, potkačila je i zadrugarku Miljanu Kulić.

LUNA NAPUSTILA SRBIJU! Nakon sinoćnjeg susreta sa Slobom - OTIŠLA U RODNU ZEMLJU! Okačila seksi snimak, svi komentarišu JEDNO!

JOŠ JEDAN BEG IZ ZADRUGE! Dalila zbog KAZNE produkcije napušta rijaliti! Ovo niste videli na TV-u, uništava SVE (VIDEO)

Naime, folk pevačica je videla kako Ermina Pašović zlostavlja životinje, što ju je izrevoltiralo toliko da joj posveti Instagram stori.

Foto: Printscreen You Tube

- Tako i tebe treba opaučiti da razbistriš taj mozak ako ga uopšte imaš. S obzirom na to gde se nalaziš, teško! Podelite ovo svi da se vidi i kazni ova idiotkinja. Ovu idiotkinju pod hitno kaznite. Kada se ovako ponaša i zna da je na televiziji, zamislite šta je takav mozak spreman da uradi van nje. Napasti i tući nedužne životinje. Ona će sutra to da uradi svom ili tuđem detetu. Stop nasilju - napisala je Aleksićeva i dodala:

MESECIMA NIJE PLAĆALA RAČUNE I KIRIJU! Bebi Dol POBEGLA iz stana, PROMENILA BROJ, a kada ju je vlasnik našao... NEVERICA

Foto: Instagram printscreen/Seka_aleksic

- U rijalitiju možete videti da je "normalno" aboratirati, ubijati dete nedužnog Božijeg anđela... Sodoma i Gomora se plasira svakodnevno, a sve ono što je vredno "baca" u senku! Želiš li da budeš deo toga?! Ignoriši ovakve stvari... - istakla je vidno iznervirana i potrešena Seka.

Foto: Instagram printscreen/Seka_aleksic


BONUS VIDEO: Kija i Sloba došli zajedno na reviju Bate Spasojevića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija