• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

17:40

ŽESTOK OKRŠAJ ZADRUGARKI! Dragani IZGOREO FITILJ - nasrnula na Jelenu Pešić! ZADRUGARI ZATEČENI!

Rijaliti

ŽESTOK OKRŠAJ ZADRUGARKI! Dragani IZGOREO FITILJ - nasrnula na Jelenu Pešić! ZADRUGARI ZATEČENI!

Podeli vest

Reagovalo je i obezbeđenje

Kako je Jelena Pešić prozvala Draganu Mitar da se pravi pametna, a da to nije, došlo je do žestoke svađe gde su svi posumnjali da je glavni razlog njihovog neslaganja zapravo Edis Fetić.

ANA I DAVID PLANIRAJU BEBU?! Miljana je DETALJNO ispitala, a Koraćeva joj je OVAKO ODGOVORILA!(VIDEO) 

EVO KO ĆE PROBITI LED! Ovo je redosled nastupa kojim će se zadrugari predstaviti na večerašnjoj Zadrugoviziji!

Foto: TvPink Printscreen

Tako je Dragana nastavila da joj uzvraća udarce vidno izrevoltirana, jer je Jelena udarila na njenu sujetu, pa je izgovorila nešto što zadrugarki niko do sada nije prebacio.

ANA I DAVID PLANIRAJU BEBU?! Miljana je DETALJNO ispitala, a Koraćeva joj je OVAKO ODGOVORILA!

 - Sve radi na jako perfidan način, a skuplja zube po kolima dok mi ovde morališe. To je moje mišljenje, ona devojka nema svoj stav. Marija je nju nazvala kancelarijskom k., a ona ide njoj na rođendan! Smrdiš, idi molim te okupaj se! - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- A ti prestani da se je*eš po sobama i sledeći put kad me uvrediš, seti se da si se družila sa mnom, jer nisi imala šta da oblačiš - rekla je Jelena.

Detaljno pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija