• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

23.11.2020

14:43

NOVI DETALJI AFERE BUJANOVAC! Aktuelne ZADRUGARKE radile su za VELIKE PARE, a jedini uslov je bio da.... ŠOKANTNO!

Rijaliti

NOVI DETALJI AFERE BUJANOVAC! Aktuelne ZADRUGARKE radile su za VELIKE PARE, a jedini uslov je bio da.... ŠOKANTNO!

Podeli vest

U Zadruzi se često pominje afera Bujanovac. Svakog dana se pojavljuju nove informacije, ljudi žele da ih raskrinkaju i otkriju šta se tamo zaista dešavalo - ko se to zaista bavi prljavim poslovima.

Poslednjih nedelja ono što je uzburkalo javnost jesu aktuelne zadrugarke koje su radile za novac u Bujanovcu. Kako se navodi, one su prodavale ljubav, a redakciji Informera javila se A.B. (38) koja je navodno radila sa devojkama iz Srbije.

O radu Milice Kemez se mnogo pisalo i njenom radu u popularnom klubu u Bujanovcu, više o tome čitajte KLIKOM OVDE, a u priču su bile umešane i druge zadrugarke.

Foto: instagram printscreen

UZIMALE SU VELIKE PARE ZA VEČE

- Dolazile su razne devojke ovde u Bujanovac da rade za novac, sada su u "Zadruzi". Njihov posao je da budu uvek našminkane, lepo obučene i sređene, i da sede za stolovima sa moćnim ljudima u jednom od kulubova u Bujavovcu - počinje priču A.B. za naš portal i dodaje:

- Muškarci su ih birali na osnovu njihovog fizičkog izgleda - dakle ukoliko se nekom od mušterija dopadne devojka, on će je posle provoda odvesti kući. Mogle su mnogo da zarade za veče, a mogle su da budu praznih ruku. Imale su samo jedno pravilo, a je da se nikad ne zaljube u mušteriju! Sve što rade morale su isključivo da shvate kao posao i ništa više od toga - tvrdi izvor.

- Neke od njih su radile u Makedoniji u Tetovu, a ja sam radila sa jednom jako popularnom zadrugarkom u Istanbulu. Ona je maher ovog posla, a vidim predstavlja se kao svetica sada tamo. Takođe mnoge su iz Švajcarske dolazile ovde, a sretala sam i ovu malu Kemez po klubovima. 

Mogla bih do prekosutra da govorim o starletama iz Srbije, ali jako je pipljiva tema zbog koje "lete glave" pa ne bih previše da otkrivam, ali mogu da kažem da nisu takvi cvetići kakvi se prave da jesu - rekla je A.B. za Informer.rs.

Pojavljivale su se razne priče, pominjala mnoga imena, javljali mnogi izvori, a više o tome pisali smo OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17