• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

17.05.2021

08:56

EVO KO JE SINOĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Saopštenje produkcije ŠOKIRALO sve zadrugare! "Kršio si pravila i rizikovao sve honorare"! /VIDEO/

Rijaliti

EVO KO JE SINOĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Saopštenje produkcije ŠOKIRALO sve zadrugare! "Kršio si pravila i rizikovao sve honorare"! /VIDEO/

Podeli vest

Drvo mudrosti pozvalo je Milana Jankovića Čorbu u Rajski vrt, kako bi dobio specijalni zadatak i priliku da sačuva Teodoru Bilanović, koja je nominovana sa Filipom Carem.

Drvo je istaklo da je Čorba čak i kršio pravila rijalitija i rizikovao da izgubi svoje honorare, samo da bi bio sa Teodorom, i na taj način dokazao svoje emocije.

- Ja mislim da se Teodora i ja dovoljno dobro poznajemo da nastavimo da se borimo za naš odnos i da ja promenim neke stvari koje nisu dobre za nas - rekao je Čorba.

- Teodora i ti ćete odgovarati na pitanja o njoj. Dobićeš 15 pitanja, ukoliko na 10 odgovoriš tačno, uspeo si u izazovu da sačuvaš oboje. Prvo će Teodora odgovoriti na svoje pitanje - objasnilo mu je Drvo.

Pošto je Čorba bio uspešan, sinoć nije bilo izbacivanja.

Nakon što je saznao da Teodora Bilanović ostaje u rijalitiju do daljnjeg, on je imao zadataka da što pre ode i saopšti joj to lično, jer ona nije znala.

Čorba je jurnuo ka Šiša baru, i odmah po ulasku saopštio radosnu vest, a onda izjavio i ljubav.

- Uspeo sam! - uzviknuo je Čorba i jako je zagrlio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17