• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

18.10.2021

23:00

NAJAVILA RAZVOD?! Dalila Dragojević sasula sve u lice Dejanu, ISTINA GA JE ZABOLELA: Kad psihopata izmaltretira svoju ženu... /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

NAJAVILA RAZVOD?! Dalila Dragojević sasula sve u lice Dejanu, ISTINA GA JE ZABOLELA: Kad psihopata izmaltretira svoju ženu... /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, ozbiljno je popričala sa Stefano Karićem o svom mužu Dejanu.

Nakon toga, Dalila Dragojević se vratila u spavaću sobu kako bi započela sa šminkanjem za večerašnju emisiju, pa je tom prilikom najavila Dejanu kako kraj dolazi uskoro:

- To ti je kao u filmu, kad psihopata izmaltretira svoju ženu, pa joj posle kupi poklon, a ona bi trebala da se obraduje. Pa, ne. Ionako dolazi kraj još malo - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan i Dalila razgovaraju

Kraj, kraj - pitao je Dejan.

- Da. Od večeras počinjem da mislim na sebe - rekla je Dalila.

- Ja stvarno ne znam više šta da radim - rekao je Dejan.

- Ništa, sve je top - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan i Dalila

- Samo me brine gde će taj top da puca i kako - rekao je Dragojević, na šta je Dalila odgovorila:

- Ne brini se ti za moje topove, brini se za svoje - zaključila je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvecka

pre 2 godine

Doci u rijaliti da bi ostavila muza je dno dna. Trebala je to da uradi napolju. I to sto kaze da ce konacno misliti na sebe je laz. Ona je uvek pa i sad sebicno mislila samo na sebe. Dosadila joj igracka (Dejan) i sad trazi novu. Smucila mi se!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija