• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

07.12.2021

08:32

INTERVJU KOJI JE POTRESAO BALKAN! Starleta razvezala jezik, ISPROZIVALA Maju i Dalilu: Dekija mi je ŽAO, Car kao da je izašao iz KAVEZA!

printscreen

Rijaliti

INTERVJU KOJI JE POTRESAO BALKAN! Starleta razvezala jezik, ISPROZIVALA Maju i Dalilu: Dekija mi je ŽAO, Car kao da je izašao iz KAVEZA!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica i starleta Ana Korać progovorila je o svim gorućim temama iz "Zadruge 5".

Nedavno se dogodio krah petogodišnje ljubavi i braka Dejana i Dalile Dragojević, da li si očekivala da tako nešto može da se dogodi?

- Iskreno, nisam. Zaista je strašno to što se dogodilo, meni je Dekija i dalje žao. Vidi se da mu je teško, ali mi se čini da vrlo lako može doći i do pomirenja između njih i ne bih se iznenadila da joj pređe preko svega - rekla je Koraćeva.

Foto: Printscreen You Tube

Ana Korać

Da li si iznenađena njenom vezom sa Filipom Carem?

- Ne bih to mnogo komentarisala zaista. Ali sam sigurna da bi se ona pomirila sa njim kada bi joj prodao dva tri šlagera, mislim da je to i očigledno.

Foto: printscreen

Filip Car

O odnosu Maje i Cara bruji domaća javnost, naročito od kako je njihova veza postala turbulentna i od kako se dogodio incident i fizički kontakt.

- Jao, strašni su. Nakon nemilog događaja Car izgleda kao da je izašao iz nekog kaveza, kao one mačke prebijene. Nije mi ga žao, odlično je znao ko je Maja i šta od nje može da očekuje, oni su baš jedno za drugo. Mislim da neće opstati, ali nikad se ne zna. Svašta još može da se dogodi, ima dosta do kraja, a to je zatvoren prostor, totalno je drugačiji osećaj kada ste unutra.

Foto: printscreen

Maja i Filip

Mnoge fan stranice su objavile nove fotografije sa Majinim odevnim kombinacijama koje su gotovo identične kao tvoje. Da li je istina ono što se pisalo u medijima da je Maja pokušala čak da dođe i do tvog plastičnog hirurga iz Turske?

- Smešno mi je to zaista, svaki put prasnem u smeh kada mi šalju to, a iz dana u dan dobijam slike, bukvalno prvi njen dan u Zadruzi je obukla braon komplet, ne znam više šta bih rekla na tu temu. Ja nikada nisam imala tako nekog idola, koga kopiram i kome se divim. Šta reći, sem da sam joj idol, jer ovo više nije ni slučajno ni normalno. Iskreno to za doktora nije istina, to moram da demantujem, ali istina je i da je on previše skup, tako da ...

Foto: Printscreen You Tube

Maja Marinković

Mnogi spekulišu kako može doći do pomirenja Marinkovićeve i Janjuša? Koje su tvoje prognoze?

- Nadam se da neće, ne verujem. Poznajući Janjuša, mislim da posle svega nema nikakve šanse. Meni se on jako dopada u ovoj sezoni i mislim da tako treba i da nastavi. To sa Majom mu ne treba, ne znam šta bi moralo sa glavom da mu se desi da bi se vratio na tu priču. Ja kao njenog prijatelj mu želim da se drži dalje od svega.

Foto: TV Pink printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Jedan od ljubavnih odnoza koji privlači pažnju i kome se dosta govori su Milica i Mensur. Većina misli da se on potpuno ugasio i dosta promenio u odnosu na ono kakav je inače?

- Katastrofa! On nije više isti čovek! Kao neki deda je, neki stari profesor. Ne znam zašto to sebi uopšte dozvoljava, on je mlad, veseo dečko koji je bio jako interesantan, ovo sada je užas! Očigledno mu ta veza ne prija, kao da joj glumi tatu, ne znam, nikako mi se to ne dopada.

Foto: Printscreen You Tube

Milica i Mensur

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17