• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.12.2021

22:54

BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKALA DRAGOJEVIĆE: Čula sam kada su Dalila i Dejan pričali u šiframa, od samog starta sam znala da je dogovor!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKALA DRAGOJEVIĆE: Čula sam kada su Dalila i Dejan pričali u šiframa, od samog starta sam znala da je dogovor!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Zorica Marković oglasila se i tom prilikom žestoko oplela po Dalili i Dejanu Dragojeviću.

Zorica je istakla da joj od samog starta ''Zadruge'' sve miriše na dogovor supružnika, ali da se ona malo zavozala, te da su se rodile emocije prema Caru.

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković oplela po Dalili i Caru

- Ljudi moji, ja sam u samom startu rekla da je dogovor. Kada sam slučajno, pre nego što će početi Dalili da prija društvo Filipa Cara, ispred bazena su sedeli Dalila i Dejan i pričali u šiframa. Meni je bilo sve jasno tada, znači njihov dogovor... Pošto su kao rijaliti igrači postali dosadni, jer su sve ispucali. Toliko primitivno i toliko jadno, pošto nisu bili interesantni dok su kidali duše ljudima, dogovorili su se, po mom mišljenju, a imam mozga. Ona je prekršila dogovor, a Dejan je tu poludeo. Ona je trebala da flertuje, ali otišlo je daleko. Dejan od nje ne sme ni da pisne, ni da prd*e, znači ne sme ništa - priča Zorica Marković, pa nastavlja:

- Kad su bili u najvećoj svađi, on koga god je pomenuo da mu se dopao, ona je i tad bila ljubomorna, i to govori da je to bio dogovor iako je ona prekršila, jer je ona takva. Ona mafija, mora sve da bude po njenom i u životu i u kući. A u stvari je niko i ništa. Dalila iz Šepka, čuj... Ti mladi učesnici su tamo kao statisti, njoj ne sme niko da pisne. U trećoj sezoni nije mogla da uspe, bila je zaljubljena u Karića, pa je morala da zbriše. Ja sam bila tamo, imala je situaciju sa Tomovićem. To ne može ni monstrum da uradi, e od tada ja nemam dobro mišljenje o njima. Ni njega ne mogu da žalim, žali ga cela nacija, mi smo takav narod da volimo žrtve. To i jeste ružno što mu je uradila i za svaku osudu.... Međutim, on je lomio ruke samo jer je ona prekršila dogovor. Ne mogu da imam lepo mišeljenje o njemu, uopšte mi ga nije bilo žao. Čovek koji tolike godine negira i izbegava i nema nikakav kontakt sa bratom, majkom... To govori sve o čoveku, vrlo je namazan i perfirgan, ali majci da se ne javi? On je za menu nula od čoveka i tu se priča završava - rekla je Zorica i dodala:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan se grle

- Ako si promenio veru, onda se to kaže. Ti nisi Dejan onda, već kako onaj njegov komšija kaže Zijo ili Haso. Dakle i tu je ispo folirant, ja tu ne vidim ništa srašno. Ja da sam tamo, rekla bih mu ''Gde si brate Zijo?!''. Ja vrlo dobro pamtim, Dalili se dopadao prvo David, a kada je došao Dejan da brani brata, ona je rekla ''Hoću ovog malog, dovedite mi ga'', e tako je njihova veza počela, iz inata. Naravno i majka njegova se bunila, e od tada traje inat. Sve ovo što radi je u inat njegovima, u inat Filipu Caru, da pokaže koliko je ona moćna, a u stvari je dno dna - rekla je Zorica Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Josip

pre 2 godine

Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Alabe koji mi pomaže… Ja sam Isabella Ethan, i žao mi je što sam ovo stavila na internet, ali morat ću to učiniti na ovom vrhunskom bacaču uroka koji je vratio moj muž koji me ostavio zadnjih 6 godina, konačno sam upoznala ovog čovjeka na blogu koji je objavio jedan od klijenata za pomoć, objasnio sam mu sve i on mi je rekao za čaroliju za koju je čuo i dao mi adresu e-pošte na kontaktiraj čarolije da mu kažem svoje probleme. Za samo 3 dana vratio mi se muž. Samo vam želim zahvaliti na ovim iskrenim i iskrenim čarolijama, gospodine, svemu što ste rekli je došao kraj i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujete s dr alabom on je stvaran, moćan je i što god čarolija kaže to će se dogoditi, jer sve što je čarolija rekla došlo je samo od sebe . Možete ga ljubazno kontaktirati na: njegovu adresu e-pošte dralaba3000@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsApp/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17