• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

08.01.2022

19:11

EKSKLUZIVNO RIJALITI ZVEZDA JE PRAVA ATRAKCIJA NA ULICAMA BEOGRADA!  Miljanu jurili fanovi zbog ovoga!

Zoran Sinko

Rijaliti

EKSKLUZIVNO RIJALITI ZVEZDA JE PRAVA ATRAKCIJA NA ULICAMA BEOGRADA! Miljanu jurili fanovi zbog ovoga!

Podeli vest

Miljana Kulić nije samo zvezda u rijalitiju već i na ulici! Ekipa Hita uhvatila je diskvalifikovanu učesnicu "Zadruge" dok je šetala centrom Beograda izazivajući veliku pažnju prolaznika, koji su bili iznenađeni što je vide, pa su zastajali i okretali se za njom.

Kulićeva je "prošetala" novu frizuru, ali i liniju, pošto je smršala otkad je napustila Pinkov šou-program. Nosila je kesu iz dečije radnje, punu poklona za sina Željka.

Osim ekipe Hita, temperamentnu Nišlijku primetili su i fanovi koji su joj prilazili i molili je da se fotografišu sa njom.

Foto: Zoran Sinko

- Jao, Miksi! Otkud ti?! Koliko si lepša uživo! Je l' mogu da se slikam s tobom? Mnogo te volim, navijala sam za tebe u "Zadruzi". Žao mi je što si izbačena, pravila si najbolji šou tamo. Odmah ću ovo da objavim na Instagramu! Baš sam srećna što sam te srela - rekla je jedna od devojaka koja se fotografisala sa Miljanom, a zatim je zagrlila i poljubila.

Reč očevidca

- Baš sam se iznenadio kad je ušla u restoran. Sve vreme je telefonirala i palila cigaretu za cigaretom. Čuo sam da telefonom dogovara neke reklame koje će da radi za svoj Instagram. Ostavila mi je dobar bakšiš, nije škrta. Simpatičnija mi je uživo nego na televiziji.
Konobar u restoranu

Potom je prišla njena drugarica i takođe se fotkala sa rijaliti zvezdom. Ona im se ljubazno zahvalila i produžila do trafike, gde je kupila dve kutije cigareta i novine, među njima i Informer. Onda je napravila pauzu od šetnje i kupovine u jednom prestoničkom restoranu. Tamo je prelistala štampu, a zatim pažljivo iščitala jelovnik i razmišljala šta da naruči. Na kraju se odlučila za plazma šejk. Posle pola sata požalila se konobaru da joj je hladno, pa ga je zamolila da joj pomogne da se prebaci za drugi sto, što je on i učinio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas gustafsson

pre 2 godine

Стокана атракција!?!? Омладина,старији, сви јој прилазили да се сликају..."фанови"...многима у овој земљи мозак не смета!Док нам шака петоколонаша малтретира народ по ауто-путевима, други су "фанови" опскурних ликова без морала,лезилебовића који јавно пропагирају сваколику изопаченост! Ех, Србијо међ шљивама, ВРЕМЕ ЈЕ ДА РАДИ ДЕБЕЛА МОТКА!!! ДОК НЕ БУДЕ КАСНО! П.С. ХРИСТОС СЕ РОДИ-ВАИСТИНУ СЕ РОДИ! Ако је то уопште важно овом слуђеном народу(фановима)!

Koji moj

pre 2 godine

Sta ovi iz Laze imali slobodan dan za setnju ccc

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17