• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

08.01.2022

08:00

MOMAK POKLONIO STARLETI LUKSUZNE POKLONE! Ana Korać dobila prsten od 35.000 EVRA i narukvicu od 100.000 EVRA! (FOTO)

Rijaliti

MOMAK POKLONIO STARLETI LUKSUZNE POKLONE! Ana Korać dobila prsten od 35.000 EVRA i narukvicu od 100.000 EVRA! (FOTO)

Podeli vest

Starleta Ana Korać nedavno se pohvalila besnom mašinom od 200.000 evra, a sada i skupocenim nakitom koji je dobila od dečka.

Tako se u svojoj novoj objavi pohvalila brojnim poklonima od svog dragog, a u pitanju je nakit poznatog brenda čija je cena paprena.

Narukvica je optočena dijamantima, smaragdima i oniksom, a uz to je dobila i odgovarajući prsten.

 

 

Narukvica je i oko 100.000 evra, a prsten je oko 35.000 evra.

Foto: printscreen

 

Snimak je napravila u svom skupom džipu marke "Mercedes", koji je, kako tvrdi, takođe dobila od svog dragog.

Otkako je rešila da promeni život iz korena, Ana Korać je na udaru. Nedavno je od dečka koji joj je najpre kupio BMW M 4, pa za Novu godinu i najnovijeg mercedes džipa kojim se pohvalila na društvenim mrežma zbog čega su mnogi posumnjali da ona zapravo pozajmljuje automobile rešila da takvim spekulacijama stane na put.

Foto: printscreen

 

Starleta je sada objasnila o čemu se tu radi.

- Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam nameru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, cini me srećnom, lepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi devojci poželela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Videćete kada se budemo venčali - porucila je Koraćeva.

Otkako je srećna u ljubavi sa uspešnim biznismenom Ana se smirila, sredila svoj život i veruje da će uskoro postati majka devojčice.

- Vreme mi je da se ostavrim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najlepšu devojčicu. On je dečko za primer i neko ko je ulepšao moj život - zakljucije ona.

Foto: printscreen

Ana Korać

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 2 godine

Jel to ona ista što je pre 7 meseci kukala da nema šta da jede, tražeći pomoć od države? More mrš!

Ajoj

pre 2 godine

Draga Ana, ljudi komentarisu materijalne stvari zato sto ti potenciras na tome. Ali ako tebe skupi pokloni usrecuju, super. Nikome iz dzepa nisi uzela. Samo svi zaboravljaju, pa i ti, da je materijalno vrlo propadljiva kategorija i da tu istinske srece i ispunjenosti duse nema.Verujem da te ta cinjenica svakog dana prodje krpz glavu, ali vazno je da odrzis imidz najskuplje..

kiklop

pre 2 godine

dakle, draga deco evo sta vam ova nakaza porucuje: devojke, ne idite u te glupe skole, ne citajte, ne ucite, ako zelite da nosite markirane stvari, pijete skupa pica, vozite skupa auta onda trebate samo da se prodajete za te stvari. treba da ste prostitutke kojima se skakanje iz kreveta u krevet placa. mladici, ne idite u te glupe skole, ne citajte, ne ucite, ako zelite da imate ovakve prostitiutke uz sebe izucite zanat za "kontroverznog biznismena" sto ce reci postanite kriminalac, secikesa, kokosar, jajara, diler, zestoki momak. tugo moja, gde smo stigli...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija