• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K.

18.01.2022

10:27

MENSUR POKAZAO SIMPATIJE PREMA ANI, MILICA PREPLAKALA Suze u "Zadruzi"

printscreen youtube/tv pink

Rijaliti

MENSUR POKAZAO SIMPATIJE PREMA ANI, MILICA PREPLAKALA Suze u "Zadruzi"

Podeli vest

Pomirenje Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića sinoć je bila glavna tema za crnim stolom.

Ovu temu prvi je pokrenuo Lepi Mića, ali je tada došlo do šokantnog otkrića:

- Mislim da ste vas dvoje blizu pomirenja, mislim da je priča između Ane i Mensura gotova. Mensur se brine sad kako Milica priča, vidi da sluša. Mensur nikada Milicu nije oterao od sebe - govorio je Mića.

- On je pokrenuo razgovor u wc-u, ne znam kad je to bilo, da li za srpsku Novu godinu - rekla je Ana.

Foto: printscreen youtube/tv pink

 

- Nije tačno, ja sam rekao Aleks kako su me mnogi prodali i onda se nadovezala Ana na priču, to je to - objasnio je Mensur, a Milica je zaplakala i otišla u pušionicu.

Foto: printscreen youtube/tv pink

Milica plače

- Rekla sam da mi je žao što se taj odnos tako završio, ali sam čula da je on sutradan nekome rekao da je sve bila igra. Ohladila sam se od njega skroz, on verovatno tako ne misli - priznala je Ana.

- Nije tačno, ja sam samo poručio mojima da neke stvari ne shvataju preozbiljno, neizbežno je sve što mi se desi - pojasnio je Mensur.

- Kad gledam sad Milicu i Mensura, mnogo su bolji, ali ne znamo da li ona sad to radi namerno, kako bi se njemu dodvorila - prokomentarisao je Karić.

- Milica je mogla mnogo toga da radi, dok sam ja švrljao. Više mi je ona pokazala, nego neki ovi odnosi. Ako Milica nije za mene, onda nije nijedna. Struktura devojaka u ovom rijalitiju je slična jedna drugoj - rekao je Mensur.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVI EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17