• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

31.01.2022

19:21

ISPOVEST DALILINE I DEJANOVE VENČANE KUME! Gordana šokirala izjavama: Kad su sklopili brak, umesto ručka rekla je RAZLAZ!

Informer

Rijaliti

ISPOVEST DALILINE I DEJANOVE VENČANE KUME! Gordana šokirala izjavama: Kad su sklopili brak, umesto ručka rekla je RAZLAZ!

Podeli vest

Kuma najpopularnijih učesnika "Zadruge 5" šokirala je izjavama o njihovom venčanju

Gordana Vasić gostovala je sa suprugom na Red televiziji i tom prilikom opisala sve što se događalo na venčanju rijaliti para Dalile i Dejana Dragojevića, a njene izjave šokirale su sve.

Foto: Youtube printscreeen

Venčanje im je bila farsa... Dalila i Dejan

Dalilina kuma najpre je istakla da je bila šokirana činjenicom da ju je Dalila pozvala za kumu jer nisu bile prijateljice, već joj je Gordana bila podrška tokom učešća u prethodnom rijalitiju. Takođe, Dalili su bolje prijateljice bile čak i Tijana Ajfon i Jelena Krunić, prenosi emisija "Ne gledam ti ja to" na RED tv. Gordanin suprug Ranko misli da je Dalila baš izabrala Gordanu jer nije osoba iz javnog života i da je neće razotkriti za šaku dodatne popularnosti, kao što je Gordana rekla da je Dalila sumnjala da bi Tijana i Jelena bile kadre.

Foto: red tv printscreen

Gordana Vasić sa suprugom

Gordana je podelila informaciju da je odnos Dalile i Dejana bio takav da je sve i uvek bilo po njenom. Fanovi su bili ti koji su praktično izdržavali bračni par Dragojević i da se oboje nisu libili da traže novac kojim su fanovi finansirali njihovu ljubav i lagodniji život. Dalila je bila ta koja je zahtevala da se porodicama ne kaže da će doći do venčanja i na venčanju su bili prisutni samo kumovi i nakon ceremonije - novinari. Činjenica koja je šokirala sve u studiju je to da je Dalila tražila od Goce tačno šta da joj kupi kao poklon za venčanje, da bi nakon ceremonije umesto kao što je obećala povedu kumove na ručak - tražila Gordani da izvadi poklone iz gepeka (auto za psa Tedija, buket od 25 ruža sa biserima i 200 evra) i nakon što ih je dobila, poručila je kumovima da se razilaze.

Gordana je potpuno ostala šokirana, jer to nikako nije očekivala od Dalile, devojke sa kojom se poistovetila i koju je redovno, kao njena podrška, finansijski pomagala. Gordana je prokomentarisala da Dalila nema srama, a dodatno je šokirala sve u studiju činjenicom da je Gordana kumu Dalilu poslednji put u životu videla na Dalilinoj i Dejanovoj svadbi.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjana

pre 2 godine

Citam tekst i ne mogu da verujem!! Fanovi ih izdrzavaju! Ko su ti ljudi koji izdržavaju ovakve likove,strasno!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17