• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

11:33

ŠOK PRIZNANJE! Dejan spomenuo CRNU MAGIJU, otkrio Aleksandri da su mu za Novu Godinu NEŠTO UBACILI - U SVE UMEŠANA DALILA?! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ŠOK PRIZNANJE! Dejan spomenuo CRNU MAGIJU, otkrio Aleksandri da su mu za Novu Godinu NEŠTO UBACILI - U SVE UMEŠANA DALILA?! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Dejan Dragojević šaputao je sa voditeljem Milanom Miloševićem, ali i sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić.

Kako je rekao on ne može da se iskontrolište, te su mu u tom trenutku nevoljno krenule suze na oči, na samu pomen toga.

- Ne, ima to što su našli za Srpsku novu godinu! Znaš tu priču? Šta je nađeno? - pitao je Dejan Aleksandru.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan i Aleksandra

- Ne, ne znam - rekla je ona.

- U j**ote, vidi ovo, odmah mi se plače, je l vidiš ovo? - pokazivao je Dejan na svoje oči.

- Milane, vidi, on se rasplakao - rekla je Aleks voditelju.

- Ne, nego, znaš ono što je pronađeno ovde za Srpsku novu godinu, čim pomenem to kreću suze, to je to - rekao je Dejan i brisao suze.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

U jednom trenutku je pokušao da sakrije usta od kamera, kako se ne bi videlo šta govori, ali je rekao po gledaocima i komentarima na videu, da se radi o crnoj magiji.

- Znaš ono što se provlači ovde? - rekao je Dragojević.

- Znaš ono što je pronađeno ovde? To sam njoj spomenuo i krenule mi same suze, što znači da imam nešto - rekao je Dejan.

 

 

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija