• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

26.02.2022

08:17

MILJANA NUDILA DARKU LAZIĆU 3.000 EVRA ZA ODNOSE Kulićeva insistirala da se vidi sa pevačem, evo kako joj je odgovorio!

insajder / printscreen

Rijaliti

MILJANA NUDILA DARKU LAZIĆU 3.000 EVRA ZA ODNOSE Kulićeva insistirala da se vidi sa pevačem, evo kako joj je odgovorio!

Podeli vest

Bez obzira na to što zna da je u srećnoj vezi sa Barbarom Bobak, Miljana ne odustaje od njega!

Opsesivna ljubav Miljane Kulić prema folkeru Darku Laziću ne prestaje uprkos činjenici da je pevač zaljubljen u Barbaru Bobak, pa je rešila da ga odvuče u krevet, a za to mu je ponudila čak 3.000 evra.

Naime, Nišlijka je na Jutjub okačila snimak kako u studiju snima prvi singl, a tokom pauze je zvala omiljenog folk pevača. Telefonski razgovor je snimila, a pevač se unezverio kad je čuo ko je s druge strane linije.

Foto: Printscreen/You Tube

- Miljana, pa otkud ti moj broj telefona - u šoku je upitao Darko, a ona se smejala:

- Uvek se ja snađem. Ti znaš da sam ja snalažljiva. Snimam sad pesmu u studiju, pa sam se setila tebe!

Lazić je Kulićevu upitao da li će gostovati s njim u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku, a ona je objasnila da se zbog kilaže retko snima, ali su joj zato, kako je istakla, seksualni apetiti povećani.

- Nisam htela da idem u emisiju jer sam mnogo ljuta. Ljuta sam na sve, a prvenstveno na sebe. Mnogo sam se ugojila. Nigde mi se ne ide. Ti si imao volju da ideš kad si bio debeo. Ja, Darkić, imam volju samo za onu stvar - poverila mu se Miljana.

Kako dalje saznaje gorepomenuti portal, Kulićka nije ceo snimak razgovora objavila na Jutjubu jer je nakon dela koji je pustila u javnost usledio deo u kome Lazića moli da se sami sastanu.

Foto: TV Pink printscreen/Printscreen Instagram/gagicmarinaofficial

- U trenutku kad je Miljana povela priču o seksu, Lazić je pokušao da skrene s teme, ali bezuspešno. Njoj nije smetalo ni što ih Darkova devojka Barbara sluša, molila je pevača da se vide. Govorila je kroz smeh da će mu dati 3.000 evra da pođe s njom u krevet jer ne pita za cenu kad je njegov ponos u pitanju. Eto, Darko dobije veću sumu nego pojedine starlete! Poznato je koliko Miljana ume da bude uporna, nema šanse da odustane od Lazića tako lako. I nakon što je izašla iz tog studija u kojem je snimala pesmu Miljana je nastavila da zove svog Darkića, ali on je prestao da joj se javlja na telefon - zaključio je naš izvor.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17