• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

19.03.2022

13:08

DEJAN NE MOŽE DA PREBOLI DALILU Ljuba Pantović progovorila o novom ratu Dragojevića!

Rijaliti

DEJAN NE MOŽE DA PREBOLI DALILU Ljuba Pantović progovorila o novom ratu Dragojevića!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku!

Poslednjih nekoliko dana se Bela kuća trese od sukoba Dalile Dragojević i Filipa Cara. Podsetimo, nakon što je Dalila raskinula vezu sa njim zbog uvreda, on je uplovio u kratku aferu sa Anom Jovanović, iako joj je naglašavao da i dalje voli Dragojevićku. Zbog ovoga su i Ana i Car dobili osudu zadrugara.

Foto: Printscreen/You Tube

Iznenada se u priču ubacio i Dejan Dragojević, koji poslednja dva dana vodi ratove sa svojom bivšom suprugom, preteći da će izneti informacije o tome sa kim se sve dopisivala. Dalila je zaključila da želi da je provocira, kao i da to radi tako što daje Aleksandri Nikolić majice koje mu je ona kupila.

O svemu ovome je ekipa gorepomenutog portala porazgovarala sa Ljubom Pantović, bivšom zadrugarkom i jednom od najboljih prijateljica Dalile Dragojević, koja nije štedela reči o aktuelnim takmičarima. Prvo se osvrnula na svađe Dalile i Dejana.

Foto: HIT dodatak/informer

- Više nego očigledno je to da Dalila i Dejan žele i dalje da se raspravljaju, pošto nikad nisu seli i popričali, neko se sve svodilo na prepucavanja za crnim stolom. Mislim da bi oni mogli 3 dana bez prestanka sa "Ti si ovo uradila" i "Ti si ono uradio". Dejan i dalje ne može da preboli šta je Dalila uradila njemu i to ga sve više izjeda, pa sve manje može da ćuti. Što se tiče majica, ako ju je briga više za njega, ne bi trebalo da je zanimaju nikakve majice - ističe Ljuba.

- Dejan je juče optužio Dalilu da se pre nekoliko godina muvala sa Nikolom Grujićem Grujom, kao i da se raspitivala i dopisivala sa Dinom Dizdarevićem pre "Zadruge".

Foto: printscreen

- Kao što sam rekla već, Dejan ne može da preboli Dalilu, a između ljubavi i mržnje je tanka linija, a na liniji je prezir. Videli smo etapu ljubavi, zatim prezira kad je isterivao pravdu šta je i kakva je Dalila (kad je poredio njene lepe osobine i divan brak sa njenom prevarom) i sad kad je krenula mržnja. Sad želi da od nje napravi sve najgore i najodvratniej! Pa, čekaj batice, ako se Dalila muvala sa nekim ranije, a ti si sve to znao i nisi ništa uradio, onda je problem u tebi, a ne u njoj. A ako laže da se ona muvala i dopisivala, opet je njegov problem. Prema tome, Deki će morati na konsultacije sa nekim čika lekarom - dodaje bivša zadrugarka.

Sa Ljubom smo popričali i o odnosu Ane Jovanović i Filipa Cara.

- Filip je muška radodajka i sa njim može da bude svaka budala koja to poželi. Kažem "budala", pošto sa onom prikazom samo osoba koja nije čitava može da uđe u odnos, jer se zna kakav je. Naravno, u to ubrajam i Dalilu, pošto se sve vreme pitam šta joj se desilo da bude sa tom budalom. Nije veza sa Anom njegov inat, nego mu mala pucnula prstima i to je to. Mislim da su stvoreni jedno za drugo, pošto su dve radodajke, koje idu od krevet do kreveta da vide da li ih neko hoće. Ta mala je oprala grehe svih učesnika, od prve sezone do sad, koliko je jadna i laka - smatra Pantovićeva.

BONUS VIDEO! POGLEDAJTE EMISIJU "NA SASLUŠANJU" U KOJOJ JE UČESTVOVALA MARIJA:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija