• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.03.2022

12:56

DOBIO JE ŠEĆER ZA 7 DANA, MOŽDA JE UMRO! Car otkrio da Miljaninom dečku nije dobro, Nenad priznao da pljuje krv!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DOBIO JE ŠEĆER ZA 7 DANA, MOŽDA JE UMRO! Car otkrio da Miljaninom dečku nije dobro, Nenad priznao da pljuje krv!

Podeli vest

I on ima zdravstvenih problema zbog ljubavi prema njoj

Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, veoma je interesantan kako naciji tako i ukućanima, oni su sinoć komentarisali njegovo učešće u rijalitiju. On je inače aktuelni dečko Miljane Kulić i neprestano provodi vreme sa njom, obasipa je pažnjom i ljubavlju. Dok ona na sve načine pokušava da ga pravi ljubomornim sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Filip Car, sumnja u njegovu ljubav prema Miljani Kulić, a ona ga je po njegovom mišljenju totalno iscrpela, pa misli da je Nenad od toga oboleo.

- Čovek je dobio šećer za sedam dana rijalitija - istakao je Filip Car, što se može čuti u snimku.

- Ne znam šta mu je u mozgu, fiteza. Totalno ga je spržila- komentarisao je Car i nastavio:

- Vozi je dodatno na toalet, pa vozi tuširaj, pa vozi kod Zole. Čovek je napravio kilometražu s njom. Vidiš da je zaspao, možda je i umro. Ovo je teže nego da kopaš kanal do Smedereva. Čoveče, kad ona sedne s 200 kila na njega, izdrlja ga, samo mu obrve vire- komentarisao je Filip sa Janjušem. 

Nenad se proteklih dana žalio zadrugarima da pljuje krv, što je dodatno potkrepilo Careve sumnje da s Nenadom nešto nije u redu.

 

 

U trenucima očaja i svađe sa Miljanom, Nenad Macanović se povređivao i glavom udarao u zid, što takođe pokazuje da psihički nije najbolje.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija