• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2022

20:05

MATORA JURILA MC ALEKS PO IMANJU, VUKLA JE, A ONDA SU USLEDILI ŠAMARI! Aleks u suzama ne može da se smiri!

printscreen

Rijaliti

MATORA JURILA MC ALEKS PO IMANJU, VUKLA JE, A ONDA SU USLEDILI ŠAMARI! Aleks u suzama ne može da se smiri!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora jurila je MC Aleks pokušavajući da razgovara. Aleks je bežala od nje, pa ju je Matora povukla ka sebi, ali je umesto razgovora dobila udarce

Jovana Tomić Matora je sve vreme nakon gostovanja jurila MC Aleks po imanju kako bi se svađala sa njom. Aleks je pokušala da se skloni od nje, ali joj to nije polazilo za rukom.

Foto: printscreen

Matora juri MC Aleks

- E sada ćeš da pričaš sa mnom, moraćeš - rekla je Matora dok je jurila MC Aleks.

- Ostavi me - vikala je Aleks i bežala kroz kuću dok je držla ruke na ušima kako je ne bi slušala Matoru.

- Dođi ovamo - povuka je Matora Aleks, koja joj nije ostala dužna pa ju je udarila.

MC Aleks nije mogla da se smiri nakon sukoba sa Jovanom Tomić Matorom. Ona je sela pokraj bazena i krenula da plače. Nakon toga, pokraj nje je sela Nevena Savić, koja je na sve načine pokušavala da je uteši.

- Ajde smiri se, nemoj da plačeš - rekla je Nevena i krenula da grli Aleks.

- Ne mogu, nije mi jasno što se tako ponaša, ja sam sve radila za nju, a ona meni tako - plakala je Aleks.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dt

pre 1 godinu

Matora svake sezone pravi iste probleme. U prvoj sezoni, Sanju je znala maltretirati po 8 sati. Nije valjda toliko glupa da vidi da devojka neće vezu sa njom, a to joj je i rekla. Pokušavala je na fin način da joj da do znanja, ali ona nije normalna, urla, viče, svi su nju "iskoristili"... muka mije više od Matore, muka.

Malkolm

pre 1 godinu

Ova Matora definitivno treba ici u Ludnicu. Nece je niko.Spopada devojke i kad bude odbacena onda histerise i pravi probleme. Ne znam zasto je uopste usla u Zadrugu i kome je ona zanimljiva.Godinama uvek isto prica,ubedjuje devojke da su zaljubljene u nju. Siguran sam da u kuci ima ogledalo,ali sam jos sigurniji da ga ne koristi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17