• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2022

21:32

BORA POSLAO PORUKU U ZADRUGU - JAVNO SE OBRATIO MIMI ŠARAC: Vodim te na jahtu da se oporaviš od Gruje! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

BORA POSLAO PORUKU U ZADRUGU - JAVNO SE OBRATIO MIMI ŠARAC: Vodim te na jahtu da se oporaviš od Gruje! (VIDEO)

Podeli vest

Mima Šarac je nedavno na "Zadrugoviziji" javno pozdravila bivšeg zadrugara Boru Santanu, sa kojim je ranije bila povezivana, a on joj je sada napisao poruku koju je poslao u "Zadrugu"

Tokom emisije "Amenzija" Filip Car je pročitao šta je Bora poručio Mimi:

Foto: printscreen

Bora Santana poslao poruku Mimi

- Molim te ponesi Mimas da sam uzeo stan od babas da ćemo da se smestimo. Vozi nas Peks na jahtu kod Mikiše, treba da se oporaviš od onog psihopate. Sa njim sve može, ali s*ks više ne - pročitao je Car.

Podsetimo, bivša zadrugarka Milica Kemez na "Zadrugoviziji" se našla u ulozi žirija, a tom prilikom žestoko se sukobila sa Mimom Šarac.

Iako Mima demantuje da je imala velu akciju sa Borom Santanom, njegov drug Lazar Čolić Zola otkrio je detalje njihovog odnosa.

Foto: printscreen

Mima, Bora i Gruja

- Voleo bih da me Gruja sasluša, možda će neke stvari da mu budu jasnije. Pričali smo na bazenu, rekao sam da bih rekao još neke stvari, ali ne želim da se petljam. Bora i ja se družimo i uvek mi je bila nejasna situacija između njega i Mime i šta je ta privlačnost između njih. Kad se Car ženio, Bora je došao i meni je rekao da stanem ispred njega da bi on popičao sa njom. Kaže da ne može da opiše kakav je s**sualni odnos imao sa njom. Neka se naljuti Bora, ali sećam se da mi je rekao: "Udara se kao da je osigurana". Ja nisam mogao da verujem kakva je to privlačnost i kakav je to brutalan s*ks bio. Ja sam mislio da on mene loži. Meni nije bilo jasno da li se on zaljubio u nju ili ona u njega. Gruju, nemoj da se ljutiš što sam ovo rekao, ali ovo je živa istina - pričao je Zola nedavno u emisiji "Pretres nedelje".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17