• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandra Stojanov

03.08.2022

10:23

SANDRA CEO DAN PROVELA SAMA Pevačica i učesnica Zadruge jurila taksi po gradu

Dejan Živančević

Rijaliti

SANDRA CEO DAN PROVELA SAMA Pevačica i učesnica Zadruge jurila taksi po gradu

Podeli vest

Sandra Rešić šetala je centrom Beograda na plus 40 stepeni, a zatim pola sata pokušavala da nađe prevoz kući

Sandra Rešić jurcala je ceo dan po centru Beograda na plus 40 stepeni! Paparaco Informera upecao je bivšu učesnicu "Zadruge" dok je šetala gradom, a zatim pola sata bezuspešno pokušavala da zaustavi taksi.

Foto: Dejan Živančević

Sandra Rešić

Pevačica je prvo razgledala radnje, ali joj se ono što je videla u izlozima očigledno nije dopalo, pošto nije ušla ni u jednu prodavnicu.

Foto: Dejan Živančević

15:30 - Sandra juri taksi

Sve vreme je brzo hodala, pa je delovala kao da žuri, ali je ipak stizala da se javi ljudima koji su je prepoznali na ulici. U jednom trenutku ju je nekoliko mladića prepoznalo i viknulo: "Sandra! Kraljice!", a ona im je uzvratila mahanjem.

Foto: Dejan Živančević

14:20 - Sandra maše fanovima

Bivša učesnica "Zadruge" se na kraju umorila od pešačenja po vrućini, pa je sela u baštu jednog restorana da se osveži i rashladi.

Foto: Dejan Živančević

14:45 - Sandra sela na piće

Ona je predah iskoristila da napravi nekoliko selfija, koje je očigledno nekome slala, pošto je sve vreme gledala u telefon. Potom je platila račun i počela da traži taksi, ali se nijedno vozilo nije zaustavilo. Posle pola sata rešila je da prekrati muke na vrućini, pa je istrčala na ulicu.

Foto: Dejan Živančević

16:03 - Sandra Rešić sela u auto i otišla

Tada je imala sreće, pa joj je jedan taksista stao. Pevačica je u kratkoj beloj haljinici uletela u vozilo i uputila se u nepoznatom pravcu.

Reč očevica

- Video sam Sandru dok je šetala centrom grada, izgleda prelepo! Smršala je u "Zadruzi", još je bila našminkama i seksi obučena... Bela boja joj baš lepo stoji, pogotovo jer je lepo pocrnela. Iskreno, vrh je riba! Ne znam zašto ju je onaj Anđelo Ranković ostavio, očigledno je umislio da je neki frajer. Na keca bih je oženio!
Prolaznik

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija